Meci de baraj între Rapid Jibou şi Sportul Şimleu, cea mai vehiculată variantă pentru desemnarea campioanei judeţene

Dacă în alte judeţe, campionatul Ligii a IV-a a fost „îngheţat”, fiind desemnată campioană echipa de pe primul loc la data luării acestei decizii, în Sălaj, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Daniel Sabou, are o situaţie mai delicată. Ocupanta primului loc, Sportul Şimleu şi echipa de pe locul secund, Rapid Jibou, se află la egalitate de puncte în acest moment, iar „îngheţarea” campionatului şi desemnarea unei campioane fără niciun meci disputat ar stârni multe nemulţumiri în tabăra opusă. Preşedintele AJF Sălaj ne-a informat că aşteaptă o decizie din partea FRF cu privire la campionatele din Liga a IV-a, după care se va lua o hotărâre şi la nivel de judeţ.

„Federaţia Română de fotbal nu a luat încă o decizie clară  modului în care se pot încheia campionatele judeţene şi desemnarea echipelor care participă la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Aştetăm decizia FRF. Probabil, vom mai organiza meciurile rămase de disputat în Cupa României, semifinalele şi finalele, iar în ceea ce priveşte campionatul, vom organiza probabil un meci de baraj între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou. Există varianta organizării unui baraj în dublă manşă, dar şi a unui singur meci, pe teren neutru”, ne-a informat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.

AJF-urile din ţară trebuie să trimită către FRF câştigătoarele Ligii a IV-a până cel târziu în data de 27 iulie.

De menţionat faptul că pe perioada Stării de urgenţă, dar şi în primele două săptămâni din Starea de Alertă, angajaţii AJF Sălaj s-au aflat în şomaj tehnic, reluându-şi activitatea în data de 1 iunie.

 

One Thought to “Meci de baraj între Rapid Jibou şi Sportul Şimleu, cea mai vehiculată variantă pentru desemnarea campioanei judeţene”

  1. gabi

    cel mai corect e un meci direct pe Stadionul Municipal din Zalau!

Leave a Comment