Meci cu scandal la Galgau

Magazin Salajean 11 aprilie 2012 0

Meci cu scandal la GalgauPartida dintre Dumbrava Galgau si Flacara Halmasd a fost intrerupta in minutul 89, la scorul de 1 – 1, iar Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj a decis ieri dupa-amiaza ca echipa oaspete sa castige meciul la masa verde

Partida dintre Dumbrava Galgau si liderul Flacara Halmasd, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii a IV-a de fotbal, a fost intrerupta in minutul 89, la scorul de 1 – 1. Situata pe locul cinci inaintea acestei runde, Dumbrava Galgau si-a dorit sa faca o figura frumoasa in fata liderului, iar in unele momente a si reusit. Echipa de pe malul Somesului a reusit sa deschida scorul dupa numai patru minute de joc, prin Costel Chira, dar cu doua minute inainte de finalul timpului regulamentar, Tudor Ulmeanu a obtinut o lovitura de pedeapsa, transformata de Rad. Primele probleme au aparut in minutul 88, in momentul in care centralul Bogdan Puscas a acordat lovitura de pedeapsa in favoarea oaspetilor, moment in care, managerul echipei din Galgau, Aurel Pintican, a intrat pe teren, cerandu-i explicatii arbitrului. Imediat dupa acordarea loviturii de pedeapsa, in momentul in care Pintican parasea terenul de joc, a urmat un nou dialog aprins intre acesta si portarul echipei oaspete, moment in care arbitrul de centru a decis sa puna capat intalnirii. Eu am fost eliminat de pe banca in minutul 76, pentru proteste, iar in momentul in care s-a acordat acel penalty, am intrat pe teren pentru a discuta cu arbitrul. Mi-a spus ca decizia nu poate fi schimbata si ca am la dispozitie trei minute pentru a parasi terenul de joc. Insa, in momentul in care ma indreptam spre vestiare, portarul celor de la Halmasd mi-a adresat injurii si am avut un dialog cu el, iar arbitrul a fluierat finalul meciului. Per ansamblu, a fost un arbitraj bun, dar la faza acordarii penalty-ului a gresit grav. Trebuia sa dea fault in atac, pentru ca jucatorul nostru a fost cel faulat de catre Ulmeanu. A intrat cu talpa si i-a lasat doua urme de crampoane pe tibie, ne-a declarat managerul echipei Dumbrava, Aurel Pintican, care a incheiat spunand ca regreta ceea ce s-a intamplat la partida de duminica. Daca se va pierde meciul cu 3 – 0, ceea ce sigur se va si intampla, vina este a mea. Recunosc ca am gresit si nu trebuia sa protestez la decizia arbitrului, insa presiunea e mare in timpul unui meci. De cealalta parte, primarul comunei Halmasd, Gavril Puscas, a preciat ca asemenea momente nu-si au rostul intr-un meci de fotbal, chiar daca arbitrul a gresit in momentul acordarii penalty-ului. Pana la urma, este o prostie sa intri pe teren si sa protestezi la deciziile arbitrului. Mai bine ne lasam de fotbal in cazul acesta si ne apucam de agricultura. Pana la urma este un sport si trebuie sa dai dovada de fair-play, indiferent de rezultatul final, considera edilul comunei Halmasd.

Ieri dupa-amiaza a avut loc sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj, in urma careia s-a stabilit ca partida sa fie omologata cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei oaspete.

Rezultatele si marcatorii etapei a XIV-a:

Venus Maieriste

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »