Meci cu Flacara mica la Simleu

Magazin Salajean 25 septembrie 2007 0

Meciul de la Simleu a inceput pe un fundal de centrala termica in paragina fara geamuri si cu circa 120 de spectatori. Galeria din Halmasd, dotata cu toba noua si steaguri, a inceput sa scandeze: Flacara, Flacara astazi vrem victoria. Jucatorii de la Zimbor, bine struniti de inepuizabilul Vasile Stancel, au primit insa gol in minutul 5, dupa o centrare a lui Mandrut si un sut a lui S. Crisan. In replica, Sestas suteaza, recupereaza Lazar, insa si acesta trage peste poarta. Totusi, golul egalizator a venit in minutul 33, cand Rapid Zimbor a marcat prin Sestras. Sapte minute mai tarziu, oaspetii trec in avantaj prin golul lui Tamasan, dupa o greseala a portarului Moldovan. Dupa pauza, Vasile Stancel a ramas cu echipa in zece oameni, Brie fiind eliminat, iar zimborenii au fost nevoiti sa-si schimbe asezarea in teren, jucand cu un singur atacant si patru mijlocasi. Accidentarea portarului de la Zimbor, Coste, a adus emotii in tabara oaspetilor, iar gazdele au restabilit egalitatea in minutul 43 prin mosincat. Flacara a preluat conducerea in prinutul 62, printr-un sut cu bolta a lui Spancioc, iar in minutul 84 Orban a inchis tabela la 4 – 2. De mentionat ca ultimele doua goluri au fost inscrise unui atacant (Sestras) care l-a inlocuit in poarta pe Coste. Meciul a scos in relief incercarea staff-ului Flacara de a suda echipa, iar la Zimbor, Vasile Stancel, prin incercarea sa, a incercat sa limiteze scorul, acuzand deseori arbitrajul. Staff-ul de la Halmasd anunta modificarea tacticii pentru meciul cu FC Zalau, in perspectiva devizei totul pentru promovare. De altfel, Ardelean, patronul de la Halmasd, a spus ca acorda o atentie deosebita campionatului si vrea un climat de arbitraj de calitate. Desele intreruperi de faze l-au derutat pana si pe principalul V. Rodina, care a arbitrat bine ajutat de S. Centea si S. Duma. Mai mult, directorul executiv, Ionut Brandusan, a spus ca vrea ca la Halmasd, jucatorii sa se simta ca intr-o familie, fara invidii si vedetisme. Pe stadionul Mobila din Simleu au jucat urmatoarele echipe:

Flacara Halmasd: S. Moldovan, L. Fircea, D. Muresan, C. Lupo, G. Kallai, S. Crisan, D. Putureanu, V. Sabau, D. Mosincat, M. Mandrut (cpt.), T. Ulmeanu. Au mai jucat: I. Spancioc, Gh. Radu, G. Gabor, I. Orban, Fl. Barnutiu. Antrenor: V. Pasca.

Rapid Zimbor: I.Coste, R. Brie, A. Brad, N. Chis, D. Sestras, I. Marian, F. Cobarzan, M. Varga, D. Alexa (cpt), A. Bilan, F. Lazar. Au mai jucat: G. Muresan si C. Tamasan. Antrenor: V. Stancel.

Meciul a scos in evidenta tehnica individuala a jucatorilor de la Halmasd, fara a fi pusa in slujba echipei si reusita lui V. Stancel de a stavili atacurile adverse printr-o tactica de asteptare. Remarcati: Dorin Sestras pentru polivalenta si Spancoic pentru evolutie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »