Meandrele transferului lui Chivu

Magazin Salajean 9 iulie 2007 0

Meandrele transferului lui ChivuDat ca sigur la Real Madrid, capitanul selectionatei Romaniei, impreuna cu impresarii sai negociaza la sange salariul si comisioanele. Inter si Barcelona n-au abandonat cursa. Giovanni Becali a discutat cu Barcelona pentru reincalzirea ofertei

Intrucat AS Romasi Real Madrid au batut palma, pentru 18 milioane de euro, iar Inter si Barcelona pareau iesite din cursa pentru achizitionarea capitanului nationalei Romaniei, Cristian Chivu, lucrurile pareau clare ca lumina zilei in ziua de marti. Chivu va fi al doilea roman, dupa Hagi, care va juca la cel mai titrat club din lume, Real Madrid. Lucrurile au luat o turnura neasteptata, din cauza lui Chivu si a impresarilor sai romani, fratii Becali. Real i-a oferit lui Chivu un contract pe cinci ani in valoare bruta de circa 5 milioane de euro pe sezon, in timp ce Chivu si fratii Becali doresc aceeasi suma in valoare neta, presa din Spania si Italia insinuand ca la mijloc ar fi si comisioanele cerute de impresari. Miercuri seara, la o emisiune tV, Victor Becali, aflat la Bucuresti ca si Chivu, a declarat ca oferta madrilena nu se cifreaza la sumele vehiculate in presa, fiind sub cea a lui Inter, care anuntase un salariu net de 4,5 milioane de euro pe sezon. Realul trebuie sa mareasca oferta pentru Chivu, daca vrea ca acesta sa semneze contractul, a declarat Victor Becali, la Sport.ro.

Becali a tinut sa precizeze ca fotbalistul Cristian Chivu nu isi doreste cu orice pret sa se transfere de la AS Roma: Interesul ar fi sa ramana la Roma pentru ca i-ar creste salariul, dar eu respect dorinta lui Cristi. Daca Cristi ar fi pus putina presiune pe Roma, lucrurile s-ar fi rezolvat pana acum, dar Cristi a fost un domn, a spus Becali care a dezmintit vehement informatiile privitoare la comisionul impresarilor.

Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat, ieri, ca exista diferente substantiale intre clauzele din contract si pretentiile economice privind salariul cerut de fundasul roman Cristian Chivu, informeaza Marca.

Inter reintra in cursa

Presa italiana nu crede in varianta retragerii Interului de la negocieri. Agentia Sports sustine ca aceasta retragere este doar o strategie a formatiei italiene, care ti ofera lui Chivu cel mai bun salariu, dar suma de transfer este sub cea a lui Real Madrid. Potrivit sursei citate, agentul jucatorului, Giovanni Becali, ar putea bloca transferul capitanului echipei nationale a Romaaniei la Real Madrid. Gazzetta dello Sport noteaza ca agentul jucatorului, Giovanni Becali, va avea o noua intalnire cu directorul sportiv al clubului Real Madrid, Predrag Mijatovic, dar ca salariul cel mai bun il ofera Inter Milano, chiar daca formatia italiana a anuntat, in mod oficial, ca renunta sa mai negocieze pentru transferul lui Chivu.

Formatia din Roma prefera ca fundasul roman sa se transfere, mai ales ca a cumparat un inlocuitor, pe Juan, iar Chivu se poate transfera gratuit la finalul ultimului an de contract, cand ar putea avea pretentii salariale mai mari.

Presedintele interist, Massimo Moratti, a declarat, ieri, ca mai existaa posibilitatea ca fundasul roman Cristian Chivu sa se transfere la Inter: Inter a abandonat negocierile cu Roma, dar Chivu trebuie sa-si aleaga singur drumul. In cazul unui refuz al lui fata de Real Madrid, vom vedea ce se va intampla, dar in acest moment par plauzibile toate variantele, a spus patronul echipei campioane a Italiei.

Hop si Bar

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »