Maseur nou la campioana Romaniei

Magazin Salajean 9 august 2011 0

Maseur nou la campioana Romaniei

Remat Zalau va avea un nou maseur in sezonul urmator, conducerea campioanei incheind pe cale amiabila colaborarea cu fostul maseur, Nicolae Ciupe. Nicu are si un cabinet si era greu sa dea randament maxim pe ambele fronturi. Ne-a propus sa incetam colaborarea si l-am inteles, ne-a explicat team-managerul Cristian Ciobanescu.

Noul maseur este tot un zalauan, Major Toth Istvan Lorand, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca, avand specializare kinetoterapie. In prezent lucreaza ca si kinetoterapeut in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, unde profeseaza de cinci ani.

Lotul Rematului mai poate fi modificat

Lotul condus de polonezul Mariusz Sordyl si secundul Ovidiu Macarie va fi complet incepand de azi, cand sunt asteptati la antrenamente brazilianul Leonardo Ribeiro dos Santos si Andrei Laza. Totusi, team-managerul Cristian Ciobanescu ne-a precizat ca lotul ar putea suferi modificari si in perioada urmatoare. In functie de randamentul pe care-l vor avea jucatorii vom vedea daca vom mai face sau nu modificari. Oricum, perioada de transferari s-a prelungit pana in 10 ianuarie 2012, asa ca pana la finalul anului mai putem aduce jucatori.

Campioana a inceput saptamana trecuta pregatirile pentru noul sezon, saptamana trecuta efectuand doar pregatire fizica. Secundul Macarie ne-a precizat ca incepand din aceasta saptamana Feher si compania vor efectua cate doua antrenamente, unul fizic, iar altul tehnic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »