Mascovici si Todoran, campionii turneului de beachvolley de la Zalau

Magazin Salajean 3 august 2010 0

Mascovici si Todoran, campionii turneului de beachvolley de la Zalau

Organizat in premiera in acest an la Zalau, turneul de beachvolley din cadrul Circuitului National s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute, cu ocazia Zilelor Zalaului, pe terenul de nisip din Parcul Central. La start s-au aliniat 18 echipe, intre ele fiind si patru de la CSS Zalau, iar pe tabloul principal au intrat 16: Mikasa, SCM Univest Arad, O Cabinet Lasergo, Cinci Oradea, PTH Oradea, Nasa Cluj, U Cluj, MCA Oradea, Pro Volei Arad, CS Remat, Timi, Berarii, Adi si Flo, Challenge, Eurosport si Phoenix.

In urma meciurilor disputate, in finala s-au intalnit echipele CSM Univest Oradea, alcatuita din salajeanul Marius Mascovici si fostul component al Rematului, Daniel Todoran si O Cabinet Lasergo (Marius Draghici si Cosmin Ghimes – ambii fosti jucatori la echipa zalauana). Triplu campion national la beachvolley, Mascovici a devenit la Zalau pentru a patra oara campion, chiar daca nu a evoluat alaturi de Catalin Lelea, care nu a putut participa din cauza unei accidentari.

Scorul final a fost 2 – 1 pentru Univest Arad, dupa ce clujenii au condus cu scorul de 1 – 0. Pentru locurile 3 – 4 au evoluat Mikasa si Cinci Oradea, primii castigand cu scorul de 2 – 0. Pe locurile 5, 6, 7 si 8 s-au clasat, in ordine, echipele: CS Remat Zalau (Dan Borota si Mihai Maries), Challenge (Cristian Pop si Vlad Negrean), U Cluj si Nasa Cluj. Primelor opt echipe s-au acordat premii in valoare totala de 2.000 de euro din partea federatiei de specialitate, dar si premii in obiecte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »