Mariusz Sordyl nu mai este antrenorul Rematului

Marius Morar 21 decembrie 2012 2
Mariusz Sordyl nu mai este antrenorul Rematului

Odată cu despărţirea de cei doi jucători brazilieni, clubul zălăuan rămâne şi fără antrenor principal. La fel ca în cazul lui Robinson Dvoranen, conducerea Rematului i-a propus o renegociere a salariului şi antrenorului polonez Mariusz Sordyl cu care acesta nu a fost de acord. “Noi i-am făcut o propunere pe care nu a acceptat-o. Sordyl a venit cu o altă propunere, dar noi nu am fost de acord. Nu ne putem permite să ţinem jucători şi antrenori cu salarii atât de mari, iar echipa să fie pe locul şase”, ne-a declarat preşedintele Stelian Potroviţă, care ne-a dezvăluit că antrenorul a fost anunţat de decizia conducerii prin intermediul mail-ului.
Potroviţă a mai precizat că locul polonezului Sordyl ar putea fi luat atât de un antrenor român, cât şi de un tehnician din străinătate. Totuşi, cel mai vehiculat nume pare a fi zălăuanul Aurel Vlaicu, actualmente antrenor secund la VfB Friedrichshafen.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. coco 21 decembrie 2012 at 23:16 - Reply

    Pacat, asta a facut treaba buna la Zalau, pana a avut cu cine.

  2. gata 23 decembrie 2012 at 16:00 - Reply

    gata, s-a dus si performanta in volei la Zalau, ramanem cu bastinasii nostrii. Potrovita, maleficul primariei v-a sfarsi echipa.

Lasa un Raspuns »