Marius Sordyl are şanse minime de a rămâne la Zalău după eşecul în faţa Phoenixului

Marius Morar 25 noiembrie 2012 3
Marius Sordyl are şanse minime de a rămâne la Zalău după eşecul în faţa Phoenixului

“Am avut o discuţie cu Doru Ţârle (directorul executiv al clubului, n.r.) şi i-am spus să-i transmită antrenorului polonez că nu mai are voie să facă niciun pas greşit, cel puţin până la finalul turului, în campionatul intern”, avea să declare primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, după eşecurile înregistrate în primele patru etape de Remat Zalău. După partida de sâmbătă, prim-edilul Zalăului nu a mai putut fi contactat telefonic, dar la ceea ce se putea citi pe faţa sa în momentul în care a părăsit Sala “Silvania”, şansele sunt extrem de reduse ca polonezul Sordyl să continue pe banca Rematului.
Cu toate că nu a făcut referire directă la acest lucru, Mariusz Sordyl se consideră “săpat” de anumiţi jucători şi spune că s-a săturat să lupte ca situaţia echipe să se îmbunătăţească.
“Am fi putut câştiga, dar pentru aceasta trebuie să şi luptăm. La un moment dat parcă am arătat ca o echipă care luptă, dar am renunţat rapid. Putem juca rău într-un meci, dar să nu luptăm în teren nu pot să înţeleg. Putem spune că una dintre probleme este faptul că lotul este redus, dar nu putem accepta să jucăm într-un asemenea hal. Ca şi jucător trebuie să ai caracter şi să lupţi. Fără aşa ceva nu ai cum să câştigi un meci. Am cerut deja o întâlnire a Consiliul de Administraţie şi voi vorbi cu ei pentru că nu pot accepta situaţia. Nu sunt omul care întoarce spatele unei echipe atunci când sunt probleme, dar deja am luptat prea mult ca situaţia să fie mai bună”, a delcarat după partida de la Şimleu antrenorul Rematului, Mariusz Sordyl.
De cealaltă parte, Mircea Abraham a declarat: “După cum am mai spus, noi dacă ne vedem de jocul nostru vom avea o evoluţie bună cu toate echipele. Astăzi am fost mai buni decât echipa campioană. Pentru noi a fost un meci foarte greu, dar mobilizarea băieţilor a fost exemplară. A fost o atmosferă extraordinară, demnă de un derby judeţean, pentru că până la un derby naţional mai avem noi paşi de făcuţi. Felicit toată echipa şi publicul minunat, pentru că a fost o sală neîncăpătoare. Sperăm să confirmăm şi pe viitor. Sperăm să jucăm la fel de bine şi cu Dinamo, miercuri, în Cupa României”

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 26 noiembrie 2012 at 10:36 - Reply

  De ce nu dai nume Marius Sordyl, sa stie lumea cine sunt tradatorii. Dar am impresia ca sunt tradatori si din randul conducatorilor. Ai puterea si da-i afara pe jucatorii care au tradat si atunci iti vei da seama ce conducator ii sustine. Simplu, nu ? Problema e sa vrei si apoi sa poti. Iti doresc succes oriunde ai fi, La Zalau sau in alta parte.

 2. Anonim 26 noiembrie 2012 at 11:20 - Reply

  feher a jucat la pariuri! :))

 3. cristi 26 noiembrie 2012 at 17:19 - Reply

  Din surse sigure, Feher a trantit unele meciuri din sezonul acesta. Este client fidel PublicBet. In plus si-a luat comision si de la Ciupe. Urmariti ultimul set din meciul cu Sete de la scorul 7-7.
  Detasati-l profesor de sport la Liceul Pedagogic unde face preluarile cele mai bune.

Lasa un Raspuns »