Marius Pasca, la final de contract cu FC Zalau

Magazin Salajean 8 mai 2012 0

Marius Pasca, la final de contract cu FC ZalauRevenit pe banca tehnica a echipei FC Zalau, in urma cu doi ani, antrenorul Marius Pasa isi incheie luna viitoare contractul cu FC Zalau. Informatia facuta public ieri, in cadrul unei conferinte de prera, chiar de antrenorul Marius Pasca. In iunie imi expira contracul cu FC Zalau, astfel ca e prematur sa discutam de planuri de viitor, cel putin din punctul meu de vedere. Intrebat daca ii va prelungi contractul antrenorului Marius Pasca, presedintele Ioan Morar, a lasat sa se inteleaga ca orice este posibil la finalul acestui sezon. Este prea devreme sa discutam de aceasta problema. O vom discuta dupa terminarea campionatului. Mai sunt cinci etape de jucat si abia apoi vom pune in discutie aceasta problema. Exista si varianta sa nu ne intelegem la contract, chiar de aceea nu pot spune daca Pasca va continua sau nu la FC Zalau.

Tot in cadrul conferintei de ieri, Ioan Morar ne-a informat ca intentioneaza sa organizeze, la finalul sezonului, o selectie cu jucatori din campionatul judetean, in speranta ca se vor gasi cativa fotbalisti care pot face fata nivelului Ligii a III-a. Am auzit tot felul de discutii, ca ar fi jucatori in judet care ar face fata cu brio in Liga a III-a, iar in acest sens, dupa terminarea campionatului vom organiza un trial. Voi sta de vorba cu presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Dan Costin si cu presedintii de cluburi, probabil vom descoperi in urma acestei actiuni cativa jucatori care ne pot fi folositori in sezonul viitor. Este o diferenta destul de mare intre Liga a III-a si Liga a IV-a, iar noi, tocmai de aceea vrem sa vedem care pot face fata nivelului Ligii a III-a. Vor fi alcatuite trei selectionate, cu jucatori de la toate echipele care vor fi de acord sa dea fotbalisti pentru aceasta actiune. Noi le propunem cluburilor, nu-i obligam, daca sunt de acord bine, daca nu, nu este nicio problema.

Antrenorul Marius Pasca a aflat la conferinta de presa de intentia presedintelui. Nu stiam de planul domnului Morar. E prematur sa discutam despre acest lucru, cel putin din punctul meu de vedere, avand in vedere ca in iunie imi expira contractul. Este o idee buna, dar conteaza cum receptioneaza si celelalte cluburi aceasta actiune. Sunt cativa jucatori tineri in campionatul judetean, dar trebuie bine sa ne orientam. Nu are rost sa aducem jucatori de 28, 29 de ani, fiindca nu e usor sa lucrezi cu jucatori care nu au abecedarul fotbalului. Un jucator care vine la echipa mare trebuie sa aiba minumum de cunostinte tehnico-tactice, a mai precizat tehnicianul zalauan.

Inainte de a revenit la FC Zalau, Marius Pasca a antrenat formatia din Liga a II-a, FC Silvania Simleu Silvaniei, pe care a reusit sa o salveze de la retrogradare, echipa aflandu-se intr-o situatie delicata in clasament, in momentul in care a fost preluata de antrenorul zalauan.

Va reamintim ca FC Zalau a obtinut vineri a sasea victorie consecutiva din returul campionatului, situandu-se pe locul cinci, cu cinci etape inainte de finalul sezonului, la trei puncte in spatele podiumului. Obiectivul echipei la finalul acestui sezon este clasarea pe unul din locurile 1 – 7.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »