Marius Pasca este noul antrenor al FC Silvania

Magazin Salajean 21 aprilie 2010 0

Marius Pasca este noul antrenor al FC Silvania

Demis la finalul anului trecut din functia de antrenor principal al echipei FC Zalau, Marius Pasca a preluat ieri echipa de Liga a II-a, FC Silvania Simleu Silvaniei

Meciul de sambata, de la Ariesul Turda, i-a fost fatal antrenorului Dacian Nastai, care a fost anuntat in seara aceleiasi zile ca nu mai este antrenorul echipei FC Silvania Simleu Silvaniei. Locul sau a fost luat de zalauanul Marius Pasca, care a ajuns ieri dimineata la un acord cu conducerea simleuana. Ma bucura faptul ca am fost solicitat de echipa din Simleu Silvaniei. Ma incanta sa lucrez la Liga a II-a, insa situatia echipei este una destul de delicata in acest moment.

Sunt convins, insa, ca impreuna cu persoanele din conducere si cu jucatorii vom reusi sa ne mentinem in Liga a II-a. Sper sa le pot transmite jucatorilor intr-un timp cat mai scurt ceea ce-mi doresc de la ei, iar ei sa ma inteleaga la fel de repede. Ma duc cu sufletul la Simleu Silvaniei si sper sa ne putem indeplini obiectivul propus. Le multumesc celor de la FC Zalau pentru intelegere, fiindca eu ma aflam inca sub contract cu ei, in special domnului Morar si Primariei Zalau, ne-a declarat ieri dimineata Marius Pasca.

El va debuta in aceasta dupa-amiaza pe banca echipei FC Silvania, in meciul pe care simleuanii il vor sustine de la ora 17, pe teren propriu, in fata celor de la Muresul Deva. Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, a precizat ca trebuia sa aiba loc o schimbare in cadrul echipei, iar cand nu sunt rezultate, principalul vinovat este antrenorul. Era normal sa existe aceasta schimbare, fiindca nu am castigat niciun meci in retur. Cand nu sunt rezultate, principalul vinovat este antrenorul. Eu am tinut neaparat sa aduc un antrenor localnic si cred ca Pasca este omul cel mai potrivit in acest moment. Nu trebuie tinut cont ca Pasca este zalauan, iar echipa este din Simleu, fiindca este vorba de echipa fanion a judetului.

Pentru tehnicianul zalauan nu este insa un debut in Liga a II-a, el mai antrenand in trecut FC Armatura Zalau, pe vremea cand aceasta evolua in Divizia B. Va reamintim ca Pasca a fost demis de la FC Zalau in luna decembrie a anului trecut, iar in ultima perioada ocupa functia de coordonator al Centrului de Copii si Juniori.

Meciul din aceasta dupa-amiaza, dintre FC Silvania si Muresul Deva va fi oficiat la centru de Cornel Fanita (Timisoara), ajutat la cele doua linii de Petru Gaspar si Bogdan Gheorghioiu (ambii din Timisoara). Rezerva a fost delegat oradeanul Rares Vidican, observator de arbitri va fi Tamas Zoltan (Odorheiu Secuiesc), iar observator de joc, timisoreanul Viorel Boit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »