Marius Baciu si Dacian Nastai, favoriti sa preia FC Silvania

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Odata cu demiterea fostului atacant al CFR-ului, Adrian Anca, conducerea FC Silvania a inceput sa caute solutii pentru postul de antrenor al formatiei de sub Magura. Pe lista au aparut o serie de nume: Mircea Bolba, care este liber de contract, Cosmin Bodea, antrenor care a promovat cu FCM Targu Mures in Liga I, Marius Baciu, care a demisionat luni de la Unirea Alba Iulia, Dacian Nastai, actualmente antrenor la Luceafarul Oradea, in Liga a III-a si chiar Marius Pasca, tehnicianul celor de la FC Zalau.

Varianta ultimului a cazut rapid, avand in vedere ca acesta are de indeplinit un obiectiv cu FC Zalau, si anume promovarea in Liga a II-a. Cosmin Bodea a refuzat din start oferta simleuanilor, precizand ca eventual din vara si-ar dori o colaborare cu FC Silvania.

Si Mircea Bolba are sanse mici sa ajunga sub Magura, avand in vedere ca jucatorii nu prea agreeaza metodele sale de antrenament. Astfel ca, cele mai mari sanse sa ajunga la FC Silvania le au Marius Baciu si Dacian Nastai. Conducerea clubului simleuan s-a intalnit aseara pentru a stabili cu care dintre ei va incepe negocierile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »