Marcel Doru Ţârle, director executiv Volei Municipal: „Datorită primarului Ionel Ciunt, voleiul zălăuan are continuitate”

La scurt timp după ce a fost ales primar al municipiului Zalău, Ionel Ciunt a firmat că instituţia pe care o va conduce în următorii patru ani, va susţine în continuare echipele de fotbal şi volei, însă, la Volei Municipal, situaţia era destul de delicată. Chiar dacă echipa avea deja aprobat bugetul pentru următorul sezon competiţional, vicecampioana României a fost foarte aproape de faliment. Aceasta, din cauza faptului că oficialii clubului nu au reuşit să adune suma de 300.000 de lei, cât era nevoie pentru a se acoperi cele zece procente care trebuiau să provină din mediul privat. S-au adunat aproximativ 180.000 de lei, fiind nevoie de încă 120.000 ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal. Salvarea a venit la începutul acestei săptămâni, tocmai din partea primarului Ionel Ciunt, cel care a apelat la o serie de oameni de afaceri din zonă pentru a putea fi completată diferenţa până la 300.000 de lei.
Directorul executiv al clubului, Marcel Doru Ţârle, a ţinut să-i mulţumească edilului zălăuan pentru faptul că a reuşit să redreseze „corabia” pe ultima sută de metri.
„Situaţia a devenit una extrem de delicată, având în vedere că nu am putut acoperi în totalitate suma ce trebuia să provină din mediul privat. Am adunat mai mult de jumătate din bani, dar nu era suficient ca activitatea acestui club să poată avea continuitate. Luni (ieri, n.r.) am avut o întrevedere cu domnul primar Ionel Ciunt, dar şi cu alte persoane din cadrul primăriei, iar dânsul a reuşit să rezolve problema într-o perioadă foarte scurtă de timp. La apelul dânsului, au răspuns afirmativ o serie de oameni de afaceri din zonă, cărora ţin să le mulţumesc pe această cale. Vreau să-i mulţumesc şi domnului Ionel Ciunt, deoarece, datorită dânsului, voleiul zălăuan are continuitate. Mă bucur că zălăuanii care au umplut în repetate rânduri Sala Sporturilor, vor avea ocazia să vadă spectacol voleibalistic şi în sezonul viitor”, ne-a declarat Doru Ţârle.
Reamintim că jucătorii şi antrenorii echipei de volei nu şi-au încasat salariile pentru ultimele trei luni, situaţia urmând să se rezolve în aceste zile, când, în conturile clubului va ajunge diferenţa de bani ce trebuie să provină atât din mediul privat, cât şi de la bugetul local.

14 Thoughts to “Marcel Doru Ţârle, director executiv Volei Municipal: „Datorită primarului Ionel Ciunt, voleiul zălăuan are continuitate””

  1. Tăunu

    Eu am, totuşi, o nedumerire, ce le-a promis primarul oamenilor de afaceri care au dat banii, nu cumva nişte contracte grase, în defavoarea zălăuanilor ? Cunoaştem „schema”.
    Prioritar pentru acest oraş este dezvoltarea sa economică care să stopeze declinul, de ani de zile, al urbei !

  2. Anonim

    ce.mizerie. te apuca scarba.

  3. Dor

    Asta nu e trafic de influenta??? Alo DNA, dormiti? Ce vreti mai clar de atat??

  4. La ce mai e nevoie de consiliu local, bine platiti pentru cata munca fac, daca toate hotararile le ia primarul, fara sa-i pese de ce zic si cetatenii orasului.Halal primar.

  5. Anonim

    Nu este trafic de influenta da este o alta infractiune de coruptie prevazuta de legea 78/2000.Incepe-n forta domnul Ciunt.

  6. Anonim

    Ooo, s-au schimbat cururile care trebuie pupate. Ce repede. Ce caracter!

  7. anonim

    pupa bine si adanc marcele ca altfel iti iei adio de la functie mai ales ca nu ai fost capabil sa strangi TU acesti bani desi tie iti revenea sarcina
    sterge inainte sa calcedl Ciunt si poate poate mai ramai in functie o perioada pe premiza – la vremuri noi tot noi –

    sau daca mai ai o urma de barbatie iti dai demisia pana nu te dau altii pe usa din dos

  8. nonimus

    gata a si inceput dl tirle sa se agite?dupa ce pupa in fund primaru acum pupa in fund si zalauanii? s-a vazut trecut intr-un mesaj absolut normal si s-a agitat sa incerce sa ii schimbe omului parerea pe facebook numa numa sa numai zica nimeni ceva de rar de el ca poate mai prinde un mandat la carma echipei
    nimeni nu stie care sunt atributiile lu marcelino la echipa asta ca se pare ca bani nu strange antrenori nici nu schimba nici nu aduce cu jucatorii se cearta deci daca e lumea asa de rea cu el de ce nu spune tuturor care sunt atributile lui oficiale nu alea pe care le discuta la sprit sau pe facebook
    el e preocupat sa se plimbe prin fata spectatorilor la meciuri sa injure propri jucatori si sa ii tina spatele „vulpoiului” a.k.a A.Feher ca doar astia 2 au schimbat de la jucatori pana la primari

  9. Eu

    Poate isi vor plati si jucatorii restantele vechi de peste 1an la proprietarii unde au stat in chirie, …Mihalcea fi barbat!

  10. Anonim

    Doamne,ce regie ieftina,te apuca scârbă,dacă ați fi privați, cred că ați fi muritori de foame cu un asemenea management ,curata cerșetorie
    Și la-ti mai cooptat si pe noul primar în daravela asta.Credeti ca acest oraș secătuit poate susține singur voleiul,handbalul,fotbalul si alte sporturi care doresc a fi sponsorizate din banul public ? Nu vedeți cum arată b-dul M.Viteazul si alte strazi,un loc de agrement nu este ,un cinema ,un teatru,un orice de doamne ajuta nu avem,dar vrem miliarde dacă se poate de la buget nerambursabili,bun dat ce oferim în schimb ?Aroganta?Lucru de mântuială?Haideți mai fraților ,mai cu simt de răspundere,daca dorim ca odată copiii noștri să fie mândri că trăiesc în Zalau,in România.

  11. eu

    Domnule Primar,orice gospodar incepe treaba cu o ,,curatenie generala,,va rugam incepeti cu cei grasi ,pupatori,aroganti..

  12. Anonim

    Oare cum suna declaratia sau titlul articolului daca ramanea primar radu victor capalnasiu?

  13. pt eu

    Cand ai spus grasi, pupaciosi, aroganti, sper ca nu te-ai gandit si la G.S.?

  14. hgvf

    ba grasuleeeeeeeeeeeee da banii la baieti

Leave a Comment