Majoretele se întrec sâmbătă pentru titlul judeţean

Magazin Salajean 26 mai 2011 0

Majoretele se întrec sâmbătă pentru titlul judeţean

Sala Sporturilor din Zalău va găzdui, sâmbătă, începând cu ora 13, cea de-a doua ediţie a campionatului judeţean de majorete, organizată de Direcţia Pentru Sport şi Tineret Sălaj, în colaborare cu Roxana Dobocan. Potrivit organizatorilor, concursul se împarte în două secţiuni, respectiv majorete tradiţionale cu Pomponi şi majorete hobby, precum şi pe trei categorii de vârstă: cadete, junioare şi senioare. La această competiţie s-au înscris mai multe echipe din Zalău, Cehu Silvaniei şi Jibou. La grupa senioare sunt înscrise în competiţie şi majoretele de la Colegiului Naţional Silvania, care au susţinut echipa de volei masculin Remat în acest sezon.

Echipele care vor ocupa locul I la fiecare categorie de vârstă vor participa, în data de 4 iunie, la campionatul naţional de majorete organizat sub egida Asociaţiei de Majorete din Romania, la Reşiţa.

În timpul concursului vor evolua şi trupele de dans Instinct din Nuşfalau şi Terra, componenta a clubului Sportiv Terra Kid şi Nimfele Dace sau Zânele, care de puţin timp s-au întors de la Roma. Intrarea va fi liberă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »