Majoretele din Sălaj, locul opt la Campionatul European din Slovenia

Ediţia a XIX-a a Campionatului European de Majorete s-a desfăşurat în acest an în Slovenia, la Lasko, printre cele 86 de echipe participând şi două cluburi din Sălaj: CS Terra Kid Zalău şi Alegria Zalău.
Primul club a fost reprezentat de trei sportive: Theea Tulogdi, Alexandra Butaş şi Georgiana Ţolea, pregătite de instructorul George Nicola, fetele participând în probe individuale.
Theea Tulogdi a concurat la secţiunea majorete tradiţionale cu pom-poni, clasându-se pe locul nouă la final, în timp ce Alexandra Butaş şi Georgiana Ţolea au participat la secţiunea de duo – majorete tradiţionale cu pom-poni, ocupând locul opt la final.
CS Alegria a participat cu o echipă alcătuită din 22 de cadete, aflate în penultimul an la această categorie, fetele conduse de Roxana Câmpean situându-se pe locul opt la final la secţiunea majorete tradiţionale cu pom-poni.
„Fetele sunt în penultimul an la această categorie şi sperăm ca anul viitor, când vor fi ultimul an la cadete, să obţinem o clasare mai bună”, a afirmat Roxana Câmpean.
Cea mai bună echipă la cadete a fost Deja-Vu Cluj, care a câştigat titlul european şi în anii anteriori.
Echipa de cadete a clubului Alegria a fost alcătuită din: Sara Aciu, Mălina Aioanei, Teofana Alb, Delia Ardelean, Alexia Beldean, Cyntia Chiş, Mara Codre, Sonia Crişan, Bianca Cristea, Ana Gordan, diana Horvath, Danina Lazăr, Rebeka Lazăr, Ariana Marian, Patricia Milaş, Alexia Modarca, Andra Morar, Cristiana Morar, Nagy Nora, Iulia Podar, Ştefania Sonea şi Oana Tătar.

 

Leave a Comment