Maine se vor afla candidatii la sefia fotbalului salajean

Magazin Salajean 25 noiembrie 2010 0

Maine se vor afla candidatii la sefia fotbalului salajean

Singurul care si-a depus candidatura pana in prezent este actualul presedinte, Dan Costin

Asa cum v-am anuntat inca de la inceputul lunii, Biroul Executiv din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj a decis ca in data de 11 decembrie sa aiba loc noi alegeri pentru functia de presedinte al institutiei. Ultimele alegeri au avut loc in 5 mai 2006, sigurul candidat de atunci fiind Dan Costin, care, pana in prezent, este unicul candidat si la alegerile de luna viitoare. Maine este ultima zi de depundere a candidaturilor pentru functia de presedinte, neoficial anuntandu-si candidatura Birtalan Attila (obervator in Ligile 2 si 3) si Vincze Ioan (observator in Liga a IV-a).

Persoanele care tind la sefia fotbalului salajean trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba studii medii, cunostinte de management sportiv, sa cunoasca regulamentul AJF si FRF si sa aiba o vechime de minim patru ani (un mandat) in domeniul conducerii si organizarii activitatii fotbalistice la nivel de FRF, LPS sau AJF ori in cadrul cluburilor si asociatiilor sportive, ca membrii in organele de conducere.

Drept de vot au toti reprezentantii echipelor din Liga a IV-a, Liga a V-a si ai cluburilor de copii si juniori care sunt la zi cu taxele. Chiar daca sunt afiliate de cativa ani la AJF, echipele de minifotbal nu vor avea drept de vot.

In prezent, Biroul Executiv al AJF Salaj mai este format din: Paul Georgescu – secretar, Ioan Onicas – reprezentant al cluburilor si asociatiilor sportive de copii si juniori, Ioan Barou – reprezentant al echipelor din Liga a V-a si Mihai Timoc – presedintele Comisiei Judetene de Arbitri. Din conducere a facut parte si Calin Pop – ca reprezentant al echipelor din Liga a IV-a, dar acesta a renuntat la functie in momentul numirii sale ca antrenor principal la FC Zalau.

Adunarea Generala Ordinara de Alegeri va incepe la ora 12, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Alocutiunea presedintelui; 2. Apelul nominal al delegatilor; 3. Desemnarea a trei persoane pentru intocmirea procesului verbal; 4. Desemnarea persoanelor care verifica scrutinul, Comisia de validare a voturilor; 5. Alegerea presedintelui si a vicepresedintelui AJF Salaj, confirmarea validitatii alegerilor desfasurate portrivit art. 38 din Statutul AJF Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »