Mai au de trecut o etapă pentru a ajunge în finală

Magazin Salajean 13 aprilie 2011 0

Mai au de trecut o etapă pentru a ajunge în finală

Etapa a II-a de calificare la Campionatul Naţional de Judo, rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Satu Mare, unde au participat şi patru judoka de la CS Vidalis Zalău.

Au participat 240 de sportivi din cele şase judeţe care compun Euroregiunea de Nord: Bihor, Bistriţa, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Walter Pop, la categoria 11 ani – 24 de kilograme, care a ocupat poziţia a doua. Pal Brigita s-a clasat pe locul trei la categoria 13 ani, în timp ce Bogdan Oegar şi Szentkiralyi Rafael s-au clasat pe poziţia a cincea.

Cea de-a treia etapă, care este şi ultima dinaintea fazei finale, va avea loc mâine, la Bistriţa, unde antrenorul Radics Ştefan speră ca sportivii săi să repete evoluţia de la Satu Mare, pentru a obţine calificarea în finală.

Finala categoriei de 11 ani este programată la Techirghiol, în perioada 17 – 19 iunie, iar cea a categoriei de 13 ani va avea loc la Deva, în perioada 24 – 26 iunie.

CS Vidalis Zalău îşi desfăşoară antrenamentele în fiecare zi de la ora 18, în sala de sport a Şcolii Generale Iuliu Maniu din Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »