Mads Ditlevsen a semnat cu Tomis Constanta

Magazin Salajean 27 iulie 2010 0

Mads Ditlevsen a semnat cu Tomis ConstantaCel mai bun jucator din sezonul trecut al Rematului va putea fi vazut la Zalau si in sezonul viitor, insa doar in calitate de adversar

Transferat la inceputul acestui an la Remat Zalau, voleibalistul danez, Mads Ditlevsen, nu a dorit sa-si prelungeasca contractul cu formatia zalauana, dupa ce a devenit campion al Romaniei cu formatia de la poalele Mesesului. A semnat insa cu fosta campioana a Romaniei, Tomis Constanta, formatie la care s-a transferat zilele trecute si zalauanul Sergiu Ilies.

Ultima achizitie a noastra este Mads Ditlevsen, pe postul de universal. Nu stiu care dintre Dumitrache, Chitigoi sau Ditlevsen va evolua pe acest post. Acest lucru urmeaza sa-l decida antrenorul, a declarat Sorin Strutinsky, presedintele CVM Tomis Constanta, pentru Telegrafonline. Chiar daca danezul a fost apreciat de publicul zalauan pentru evolutiile sale din sezonul trecut, presedintele Liviu Ciupe a declarat ca nu este o pierdere pentru echipa, avand in vedere ca a reusit sa-l aduca la echipa pe brazilianul Fabio Dalla Pria. Am reusit sa-l transferam pe jucatorul care era prima optiune si vara trecuta, asa ca nu este nicio problema pentru noi ca a semnat cu Tomisul, a afirmat presedintele Rematului, Liviu Ciupe.

De mentionat ca Mads Ditlevsen este ultima achizitie facuta de conducerea constanteana inaintea definitivarii lotului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »