Macedoneanul Josifov a revenit in curtea campioanei

Magazin Salajean 8 septembrie 2011 0

Macedoneanul Josifov a revenit in curtea campioanei

Devenit de doua ori campion al Romaniei cu Remat Zalau, macedoneanul Gjoko Josifov va avea posibilitatea sa ridice pentru a III-a oara deasupra capului cel mai pretios trofeu din voleiul masculin romanesc.

Conducerea Rematului s-a inteles cu jucatorul sa continue colaborarea avuta in ultimii doi ani, Josifov ajungand la Zalau ieri dimineata, dupa ce, mai bine de trei saptamani, fusese convocat lotul national al Macedoniei, pentru dubla cu Muntenegru din cadrul calificarilor la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra.

Centrul macedonean a efectuat ieri dupa-amiaza primul antrenament sub comanda polonezului Mariusz Sordyl, iar incepand de maine va pleca impreuna cu echipa la Dej, unde este programat un turneu de verificare pe durata a trei zile.

La inceputul acestei saptamani au revenit in echipa zalauana si cei trei jucatori convocati la lotul national, Adrian Feher, Mihai Maries si Razvan Mihalcea, astfel ca singurul jucator care se pregateste separat este doar centrul Andrei Laza. Si acesta insa va incepe pregatirea normala in cel mai scurt timp, fiind sanse foarte mari sa fie apt de joc pana la startul noului sezon.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »