Luptătorul Darius Puşcaş, medaliat cu bronz la „Naţionalele” de la Odorheiul Secuiesc

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Lupte Libere rezervat juniorilor II s-a desfăşurat la Odorheiu Secuiesc, printre cei aproape 300 de participanţi fiind şi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, pregătiţi de antrenorii Ioan Călian şi Gheorghe Panc.
Cel mai bun rezultat din delegaţia zălăuană a fost obţinut de Darius Puşcaş, luptător antrenat de Ioan Călian, ce a concurat la categoria 100 de kilograme.
Un alt reprezentant al clubului, Cristian Trif, care a concurat la categoria 58 de kilograme, s-a situat pe poziţia a cincea, în timp ce Darius Mureşan a ocupat locul şapte la categoria 69 de kilograme. Din delegaţia zălăună au mai făcut parte Dan Iepure, Răzvan Bojan, ambii luptând la categoria 63 de kilograme şi Sergiu Pop, care a concurat la categoria 54 de kilograme.
„Sunt rezultate mulţumitoare, dar se putea şi mai bine. Cu mai multă atenţie, Cristian Trif putea urca şi el pe podium la categoria 58 de kilograme”, a declarat antrenorul Ioan Călian.
Pentru luptătorii de la CSS Zalău, urmează o perioadă de vacanţă, prima competiţie fiind programată abia în toamnă. Însă, această vară, secţia de lupte a clubului are programat un stagiu de pregătire la malul mării.

Leave a Comment