Luptatorii zalauani, calificati la turneul final

Magazin Salajean 4 noiembrie 2008 0

Luptatorii zalauani, calificati la turneul final

Dupa mai bine de un deceniu, echipa masculina de lupte libere de la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau s-a calificat in turneul final al Campionatului National de Superliga

Sala de sport a Scolii Generale Iuliu Maniu din Bocsa a gazduit la finalul saptamanii trecute cea de-a doua etapa din Campionatul National de Superliga, pe echipe. In aceasta etapa au avut loc doua reuniuni. In prima reuniune, CSM Armatura Zalau a castigat cu scorul de 4 – 3 in fata echipei Dinamo Bucuresti – CA Dinamo Brasov (vicecampioana nationala), iar in cea de-a doua a pierdut cu acelasi scor. Aceasta si din cauza accidentarii sportivului Ciprian Stanciu, care a luptat la categoria 84 kilograme. In urma rezultatelor inregistrate in cele doua reuniuni, CSM Armatura Zalau s-a calificat in turneul final al Campionatului National de Superliga, dupa mai bine de un deceniu alaturi de Dinamo Bucuresti – CA Dinamo Brasov. Intre cele doua reuniuni au avut loc doua meciuri demonstrative, intre tinerii luptatori ai grupei satelit din Bocsa si cei de la grupa satelit din Sinmihaiu Almasului. Sunt multumit de evolutia tuturor sportivilor. Au luptat foarte bine si s-au daruit sa castige meciurile. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa ne calificam in turneul final, fiindca CSM Zalau nu a mai avut demult o echipa de seniori calificata in turneul final, a declarat antrenorul Caprian Stanciu. Lucrurile insa nu vor fi la fel de simple in turneul final, unde echipa zalauana va da piept cu trei echipe medaliate in sezonul trecut: Steaua Bucuresti, CSM Lugoj si Dinamo Bucuresti – CA Dinamo Brasov. Sunt echipe foarte bune, in fata carora ne va fi foarte greu sa castigam. Sper totusi ca baietii sa aiba o evolutie cat mai buna si sa facem o figura frumoasa, a mai afirmat antrenorul Stanciu.

Echipa de la CSM Armatura Zalau este alcatuita din: Paul Rusu (cat. 55 kg), Cristian Crisan (cat. 60 kg), Murani Zsolt (cat. 66 kg), Hotocs Szabolcs (cat. 74 kg), Ciprian Stanciu (cat. 84 kg), Alin Nedisan (cat. 96 kg), Dan Prodan (cat. 120 kg). Etapa a doua a fost organizaza de Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Lupte Libere Salaj, Primaria Bocsa si Scoala Generala Simion Barnutiu Bocsa. La finalul acestei saptamani va avea loc la Sfantu Gheorghe etapa a IV-a a Campionatului National de juniori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »