Luptatorii zalauani, calificati la turneul final

Magazin Salajean 13 octombrie 2011 0

Luptatorii zalauani, calificati la turneul final

Avand in vedere ca la turneul final al Campionatului National de lupte libere, rezervate juniorilor I, s-au calificat primele sase echipe din serie, echipa CSM CSS Zalau avea asigurata prezenta la turneul final inca dinaintea ultimei etape.

Totusi, evolutiile bune pe care le-au avut luptatorii zalauani la etapa de la Targu Mures au facut ca echipa condusa de Cristian Crisan, Gheorghe Panc, Ioan Pantea si Ioan Calian sa urce un loc in clasament fata de etapa anterioara.

La individual s-au remarcat Sergiu Maxim, cat 50 kg., de la CSM Zalau si Szalontai Szabolcs, cat. 66 kg., de la CSS Zalau. Dan Bota (cat. 74 kg) si Sergiu Muresan (cat. 120 kg) au fost aproape de podium, insa Ulian Besleaga (cat. 74 kg) si Catalin Bobos (cat. 96 kg) au avut evolutii modeste.

La acest final de saptamana este prograt la Gherla un alt concurs de lupte libere, la care CSM Zalau va fi reprezentat de patru sportivi: Darius Ghiran (cat. 35 kg), Denis Giurgiu (cat. 53 kg), Ionut Sabau (cat. 66 kg) si Cristian Ilies (cat. 59 kg).

La finalul acestei luni este programata la Resita ultima etapa a Campionatului National de cadeti, unde CSM CSS Zalau sa-si pastreze pozitia actuala din clasament, locul 3, pentru a obtine calificarea la turneul final.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »