Luptatorii de la CSM Zalau, calificati la turneul final

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Luptatorii de la CSM Zalau, calificati la turneul final

Dupa mai bine de zece ani, echipa de lupte libere de la Clubul Sportiv Municipal Zalau va evolua in ultimul act al Ligii Nationale de cadeti

Clasata pe locul trei in clasamentul general dupa etapa a IV-a, desfasurata la finalul saptamanii trecute, la Zalau, echipa de cadeti de la Clubul Sportiv Municipal Zalau s-a calificat la turneul final al Ligii Nationale de lupte libere. Etapa a IV-a s-a desfasurat in sala de sport a Scolii Gimnaziale Corneliu Coposu, la start fiind prezente cinci echipe: CSM Zalau, Steaua Bucuresti, CSM Muresul Targu Mures, CSS Hunedoara si CSS Deva-Inter Petrila. Ultimele doua doua echipe erau calificate la turneul final inca dinaintea disputarii ultimei etape, astfel ca lupta cea mare s-a dat intre echipa zalauana, cea din Targu Mures si Steaua.

Luptatorii pregatiti de Ciprian Stanciu au avut o evolutie foarte buna, patru dintre ei obtinand maximul de puncte, iar la final CSM Zalau s-a clasat pe locul doi in clasamentul pe etapa si pe locul trei in clasamentul final. Ma bucur ca dupa atatia ani am reusit sa trecem peste Steaua, fara nicio problema. Multumesc intregii echipe pentru daruirea de care a dat dovata, Asociatiei Judetene de Lupte, reprezentata prin presedintele Alexandru Mureasan, directorului executiv Gheorghe Stanciu, care m-a sprijinit in organizarea acestei etape, dar si Clubului Sportiv Municipal Zalau. De asemenea, au fost alaturi de mine si fostii luptatori. M-as bucura daca, pe viitor, autoritatile locale si-ar indrepta atentia si asupra sporturilor individuale, nu doar a celor de echipa, a afirmat Ciprian Stanciu, care din luna iulie are contract de voluntariat cu CSM Zalau, conducerea clubului negasind pana in prezent nicio solutie ca acesta sa fie remunerat pentru munca depusa.

Lotul si rezultatele echipei zalauane: Alexandru Mercea (cat. 46 kg) – locul 1, Ciprian Rusu (cat. 46) – locul 1, Sergiu Maxim (cat. 50 kg) – locul 1, Raul Farcas (cat. 54 kg) – locul 3, Dan Serban (cat. 58 kg) – locul 7, Marius Ghiran (cat. 63 kg) – locul 7, Alexandru Peter (cat. 69 kg) – locul 5, Daniel Bota (cat. 76 kg) – locul 3, Sergiu Muresan (cat. 85 kg) – locul 1, Alexandru Lupsa (cat. 100 kg) – locul 5. Din lot a mai facut parte si Mercsak Jarko (cat. 58 kg), care nu a putut intra in concurs din cauza unor probleme medicale. Echipa zalauana este pregatita de antrenorul Ciprian Stanciu si fiul acestuia, care este instructor de sport.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »