Luptatorii de la CSM Zalau au urcat doua locuri in clasament

Magazin Salajean 15 aprilie 2010 0

Luptatorii de la CSM Zalau au urcat doua locuri in clasament

Etapa a II-a a Ligii Nationale de lupte libere, rezervate cadetilor, s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Hunedoara, printre echipele participante fiind si CSM Zalau. Cei noua luptatori antrenati de Ciprian Stanciu au avut o evolutie buna, per ansamblu, iar la finalul etapei au urcat doua locuri in clasament.

Chiar daca este inca la categoria copii, iar competitia de la Hunedoara a fost rezervata cadetilor, Raul Farcas (cat. 46 kg) a obtinut locul intai. Si Sergiu Muresan s-a clasat pe prima pozitie la finalul etapei, invingandu-l la tus pe campionul national din ultimii doi ani. Alexandru Lupsa (cat. 100 kg) s-a clasat pe locul doi, in timp ce Alexandru Merce (cat. 42 kg) a ocupat doar locul cinci. Tot locul cinci a fost ocupat si de Sergiu Maxim (cat. 50 kg), de la care antrenorul Stanciu spune ca astepta mai mult. Daniel Bota nu a avut nici el o evolutie foarte stralucita, terminand doar pe locul sapte.

Totusi, dupa primele doua etape, CSM Zalau se situeaza pe locul patru in clasamentul general, depasind cluburi precum Steaua, Targu Mures, Resita – unde este centrul olimpic, Buzau si Galati. Echipa zalauana a fost devansata de CSS – CSM Hunedoara, CSS Inter Petrila – CSS Deva si CSS Odorheiu Secuiesc. Din echipa zalauana au mai facut parte: Dan Serban (cat. 54 kg) si Marius Ghiran (cat. 63 kg).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »