Luptatorii de la CSM Zalau, aproape de turneul final

Magazin Salajean 6 octombrie 2010 0

Luptatorii de la CSM Zalau, aproape de turneul final

Situata pe locul patru dupa trei etape, echipa de cadeti de la CSM Zalau are sanse reale la locul trei, care-i da dreptul sa participe la turneul final

CSM Zalau: Alexandru Mercea (cat. 42 kg), Ciprian Rusu (cat. 46 kg), Sergiu Maxim (cat. 50 kg), Raul Farcas (cat. 54 kg), Mercsak Jarko (cat. 58 kg), Alexandru Peter (cat. 69 kg), Daniel Bota (cat. 76 kg) si Sergiu Muresan (cat. 85 kg). Antrenor: Ciprian Stanciu

Luptatorii (cadeti) de la CSM Zalau au participat la finele saptamanii trecute la cea de-a treia etapa din cadrul Ligii Nationale de cadeti, pe echipe, la finalul careia s-a situat pe pozitia a patra, dupa CSS Hunedoara, CSS Deva – Inter Petrila si Steaua Bucuresti. Cele mai bune rezultate in etapa de la Timisoara le-au avut: Alexandru Mercea, Ciprian Rusu si Sergiu Maxim, care au ocupat la final locul doi. Rezultate bune au avut si Daniel Bota, care s-a situat pe pozitia a treia si Raul Farcas, clasat pe locul cinci la final. Chiar daca nu au avut o evolutie la fel de buna, si ceilalti componenti ai echipei zalauane au punctat la etapa de la Timisoara.

Etapa a patra, care va fi si ultima inaintea turneului final, este programata in perioada 23 – 24 octombrie, locatia urmand sa fie stabilita in perioada imediat urmatoare. Inaintea ultimei etape, CSS Hunedoara si CSS Deva-Inter Petrila, care ocupa primele doua locuri, sunt calificate in proportie de 90 la suta la turneul final, batalia pentru locul trei urmand sa se dispute intre Steaua Bucuresti, CSM Zalau si CSS-CSM Targu Mures.

La finalul acestei saptamani este programata la Sfantu Gheorghe etapa a treia din cadrul Ligii Nationale de juniori, CSM Zalau urmand sa fie prezenta si aici cu o echipa de luptatori.

Sa mai spunem ca alaturi de antrenorul Ciprian Stanciu, de pregatirea juniorilor si cadetilor se ocupa si Ciprian Stanciu (fiul antrenorului de la CSM Zalau) si Cristian Crisan, care au obtinut de curand carnetele de instructori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »