Luptatorii de la CSM Zalau, aproape de turneul final

Magazin Salajean 4 octombrie 2011 0

Luptatorii de la CSM Zalau, aproape de turneul final

Echipa de cadeti de la CSM Zalau ocupa dupa trei etape, ultimul loc care ii asigura calificarea la finala Campionatului National de lupte libere

La finalul saptamanii trecute s-a desfasurat la Targu Jiu etapa cu numarul trei din cadrul Campionatului National de lupte libere, rezervat cadetilor, unde evolueaza si echipa de luptatori de la CSM Zalau, condusa de Cristian Crisan si Gheorghe Panc.

Cei opt sportivi zalauani au avut o comportare buna, unii chiar peste asteptari, mentinandu-se la finalul concursului pe pozitia a III-a in clasmentul general pe echipe, ultima care permite calificarea in faza finala.

La categoria 50 de kilograme, Sergiu Maxim a castigat locul intai, la fel ca la concursurile anterioare. Desi era mai usor in greutate decat categoria la care a concurat, 54 de kilograme, Alexandru Merce, a avut o comportare buna, clasandu-se pe locul trei. Si Raul Farcas a fost cu cinci kilograme mai usor decat categoria la care a concurat, 58, dar a reusit sa se califice la final pe prima pozitie. Avand in vedere ca evolueaza inca la copii, Ionut Sabau a avut o comportare buna cu toate ca s-a clasat in final pe locul zece. Acesta a participat in locul lui Petrut Moigradean, care a fost supus unei interventii chirurgicale chiar joi, inainte de plecarea spre Targu Jiu.

Marius Ghiurutan s-a clasat pe locul trei la categoria 69 de kilograme, in timp ce Daniel Bota a ocupat pozitia a II-a la categoria 76 de kilograme, fiind dezavantajat de arbitri in meciul pentru stabilirea primelor doua locuri, unde a intalnit un luptator gazda.

Fiind la primul sau concurs de un asemenea nivel, Vasile Grasoi s-a clasat doar pe locul noua la categoria 85 de kilograme, in timp ce Calin Stan a ocupat pozitia a V-a la 100 de kilograme, dupa ce se accidentase in al doilea meci.

Pe primele doua locuri dupa trei etape se situeaza Inter Petrila si CS Odorheiul Secuiesc. Etapa a IV-a, ultima dinaintea turneului final, este programata la Resita, in perioada 29 – 30 octombrie.

Cei doi antrenori au tinut sa le multumeasca cadrelor didactice de la scolile de unde povin sportivii, pentru intelegerea de care dau dovada.

Juniorii, calificati in finala inainte de ultima etapa

Chiar daca mai este de disputat inca o etapa in Campionatul National de junori, echipa de la CSM Zalau nu mai poate pierde calificarea in faza finala.

Luptatorii pregatiti de Cristian Crisan si Gheorghe Panc se situeaza pe locul patru dupa trei etape, la diferenta mare de puncte de urmatoarele clasate. In finala de juniori se claseaza primele sase echipe din serie.

Etapa a IV-a la juniori este programata la sfarsitul acestei saptamani, la Targu Mures.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »