Luptătoare de la CSS Zalău, medaliată la Cupa României

La o săptămână de la Cupa României rezervată juniorilor II, unde a obţinut două medalii de bronz, secţia de lupte libere a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a participat la Cupa României rezervată juniorilor I, eveniment ce a avut loc la Putna, în perioada 8 – 10 noiembrie.

Sportivii pregătiţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Ioan Călian au avut şi de această dată un reprezentant pe podium, Andreea Bulgăr fiind medaliată cu bronz la categoria 76 de kilograme – un cadou frumos pentru antrenorul Gheorghe Panc, care a împlinit vineri vârsta de 40 de ani. Sergiu Pop, un alt reprezentant al CSS Zalău, s-a clasat pe locul patru la categoria 65 de kilograme, în timp ce Gabriel Săuca a ocupat locul şapte la categoria 125 de kilograme.

„Sunt rezultate bune, care ne dau speranţe. Întotdeauna este loc de mai bine, dar trebuie să menţionez faptul că nu am putut conta nici la această competiţie, nici la cea din urmă cu o săptămână pe Vasile Moldovan, cel care a fost desemnat în 2018 cel mai bun sportiv din cadrul clubului. Acesta a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la menisc”, a precizat Gheorghe Panc, acesta dorind să mulţumească atât părinţilor, cât şi conducerii clubului pentru sprijinul acordat.

Tot în acest an, secţia de lupte libere de la CSS Zalău a mai obţinut o medalie de bronz cu echipa la Campionatul Naţional Şcolar, trei titluri naţionale şi două medalii de bronz.

„Aşteptăm propunerea pentru calendarul competiţional pe anul viitor din partea Federaţiei Române de Lupte, pentru a ne putea face programul de pregătire”, a mai afirmat Panc.

Leave a Comment