Lucrarile de modernizare la Sala Sporturilor, sistate pana luni dimineata

Magazin Salajean 19 august 2010 0

Lucrarile de modernizare la Sala Sporturilor, sistate pana luni dimineata

Avand in vedere ca Sala Sporturilor din Zalau va gazdui in acest week-end un turneu amical de handbal, lucrarile se vor intrerupe in aceasta dimineata, urmand sa fie reluate luni

Sala Sporturilor din Zalau a intrat in urma cu mai bine de doua saptamani intr-un proces de modernizare. Aceasta, pentru ca Rematul sa poata juca la Zalau meciurile de pe teren propriu din grupele Ligii Campionilor. S-a inceput cu vopsirea suprafetei de joc, dupa care firma SC Clio SRL Zalau a demarat lucrarile in zona vestiarelor si a holului din fata vestiarelor. In paralel cu lucrarile interioare, cativa muncitori de la firma SC Lotus SRL Zalau au efectuat reparatii la acoperisul salii, fiind modificata si panta de scurgere a apei. In interiorul salii, au fost finalizate lucrarile de modernizare si finisare la toate cele patru vestiare, fiind inlocuite la fiecare geamurile si gresia.

De asemenea, s-au facut modernizari in zona toaletelor, dusurilor, a saunei si a bazinului de recuperare. Luni dimineata vor reincepe lucrarile la sala de protocol, care va ramane, din pacate, la aceleasi dimensiuni, desi la un moment dat se punea in discutie extinderea acesteia. Va fi modernizat si vestiarul arbitrilor, dar si biroul administrativ, urmand sa fie zugravite si celelalte doua holuri care duc spre iesirea din Sala Sporturilor, precum si cel care permite accesul in sala de jocuri. Toate aceste lucrari vor trebui incheiate pana la data de 3 septembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »