Lucian Bode, cel mai bun marcator din naţionala parlamentarilor

Magazin Salajean 15 iunie 2011 0

Lucian Bode, cel mai bun marcator din naţionala parlamentarilor

Parlamentarii României au lăsat pentru câteva zile mapele de la comisii şi votul în plen pentru a participa la un turneu de fotbal în Ungaria. Printre politicienii care au alcătuit naţionala de fotbal a Parlamentului României s-a aflat şi deputatul Lucian Bode, preşedintele organizaţiei PDL Sălaj. Politicianul sălăjean a cochetat cu fotbalul şi înainte de a intra în politică, iar acest lucru s-a văzut foarte bine în turneul din Ungaria, unde Bode a fost cel mai bun marcator din reprezentativa Parlamentului României, marcând trei din cele cinci goluri.

La turneul european al parlamentarilor au fost invitate opt reprezentative, însă au participat doar patru: Italia, Serbia, România şi Ungaria, evenimentul având loc în Budapesta pe stadionul echipei Ferencvaros.

Având în vedere că au fost doar patru echipe participante, s-au jucat direct semifinalele şi finalele. România a învins în prima zi cu scorul de 3 – 1 reprezentativa Serbiei, însă a cedat în finala mare cu scorul de 5 – 2 în faţa Ungariei. Delegaţia României a reprezentat cu cinste Parlamentul României, reuşind să se califice în finală. Printr-o mai bună organizare în apărare şi cu mai multe rezerve la dispoziţie rezultatul din finală putea fi altul. Sunt bucuros că am făcut parte din naţionala parlamentarilor, dar mai ales că am înscris trei din cele cinci goluri. Sper să fim mai bine organizaţi la ediţia următoare şi să câştigăm locul întâi, a declarat deputatul sălăjean care a ţinut să precizeze la final că toate costurile pentru acest turneu au fost suportate de politicieni şi de Parlamentul Ungariei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »