LPS Avram Iancu Zalau, in turneul semifinal

Magazin Salajean 4 februarie 2010 0

LPS Avram Iancu Zalau, in turneul semifinal

Desi mai sunt de disputat doua etape din prima faza a Campionatului National de cadete, voleibalistele pregatite de Alexandru Jako au obtinut deja calificarea in turneul semifinal

CS Provolei Junior Cluj-Napoca – LPS Avram Iancu Zalau 1 – 3 (-18, -23, 18, -20)

LPS Avram Iancu Zalau: Kalo Diana, Bianca Chende, Mihaela Somesan, Ujfalvi Andreea, Camelia Ungur, Amalia Pernes, Anamaria Ilies, Lavinia Gardan, Paula Nitu si Dana Chiba. Antrenor: Alexandru Jako.

Cu opt victorii din tot atatea meciuri disputate, echipa feminina de volei (cadete) de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau nu mai poate pierde calificarea in turneul semifinal.

Cea de-a opta victorie a fost obtinuta la finalul saptamanii trecute, la Cluj, in fata voleibalistelor de la CS Provolei Junior Cluj-Napoca. Scorul final a fost 3 – 1 pentru zalauance, dupa ce acestea conduceau la un moment dat cu scorul de 2 – 0 la seturi. Insa, pe fondul unei relaxari in setul al treilea, echipa pregatita de Alexandru Jako a cedat la 18. Si-a revenit insa la timp si s-a impus la o diferenta de cinci puncte in setul al patrulea.

Noi suntem pe primul, iar pe locul doi se afla Baia Mare (n.r. CSM UKRO Baia Mare), care are un meci pierdut. Clujul are trei infrangeri, asa ca si daca am pierde ultimele doua meciuri tot nu mai putem pierde calificarea in turneul semifinal, ne-a afirmat directorul de la LPS Avram Iancu.

Urmatoarea etapa este programata in 14 februarie, zalauancele urmand sa evolueze in deplasare, in fata ocupantei locului secund, CSM UKRO Baia Mare. Ultima etapa a primei faze va avea loc in data de 28 februarie, cand zalauancele vor primi vizita echipei CSS Sighetul Marmatiei, in fata careia au castigat si in partida tur.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »