LPS Avram Iancu s-a calificat, cu noroc, la turneul semifinal

Magazin Salajean 23 februarie 2012 0

LPS Avram Iancu s-a calificat, cu noroc, la turneul semifinalCu trei victorii si sapte infrangeri, echipa feminina de volei (junioare I) de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau s-a calificat la turneul semifinal din cadrul Campi-onatului National. Voleibalistele zalauane au obtinut calificarea in penultima faza a Campionatului National, dupa ce, echipa LPS Satu Mare a fost penalizata din cauza taliei, fiind descalificata din competitie. Din pacate, nu am avut un an prea reusit. Ne-am confruntat cu o serie de accidentari, iar lotul a fost descompletat la aproape toate meciurile. Pe final, am avut formatia completa, iar acest lucru s-a vazut prin rezultate. Cu noroc am reusit chiar sa ne calificam la turneul semifinal, a precizat antrenorul echipei LPS Avram Iancu Zalau, Alexandru Jako, care este si directorul liceului.

Prima victorie pentru voleibalistele conduse de Alexandru Jako a avut loc in etapa a IV-a, in luna noiembrie a anului trecut, 3 – 0, pe teren propriu, cu CSS Sighetul Marmatiei. Celelalte doua succese au fost obtinute in ultimele doua etape, 3 – 1 pe terenul celor de la CSS Sighetul Marmatiei si 3 – 1, la finalul saptamanii trecute, pe teren propriu, cu LPS Cluj. De mentionat ca in formatia zalauana evolueaza patru voleibaliste care sunt cadete, celelalte jucatoare fiind abia in primul an de juniorat.

La finalul primei faze, pe primul loc in Seria F se situeaza CSU Medicina CSS Targu Mures, urmata de CSS 2 Baia Mare, LPS Cluj, LPS Avram Iancu Zalau si LPS Satu Mare.

In urmatoarele zile vor fi postate pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Volei echipele calificate la turneele semifinale, cluburile urmand sa trimita apoi la FRV ofertele pentru organizarea turneelor.

LPS Avram Iancu: Paula Nitu, Andreea Ujfalvi, Ioana Chiba, Camelia Ungur, Mihaela Somesan, Amalia Ilies, Lavinia Gardan, Amalia Pernes si Bianca Chende. Antrenor: Alexandru Jako.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »