Lovitura de teatru sub Magura: Capitanul echipei FC Silvania, imprumutat in Liga a III-a

Magazin Salajean 17 martie 2010 0

Lovitura de teatru sub Magura: Capitanul echipei FC Silvania, imprumutat in Liga a III-a

Surse neoficiale sustin ca motivul acestui imprumut este faptul ca Dan Gavrilescu nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul cu Dacia Mioveni

Dupa doar doua etape din returul Ligii a II-a de fotbal, conducerea FC Silvania a decis sa renunte tocmai la serviciile capitanului Dan Gavrilescu. Surse neoficiale afirma ca atat el, cat si fundasul Cosmin Iuhas ar fi fost pusi pe liber de catre persoanele din conducere, acuzati fiind ca nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul din etapa a II-a, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, scor 0 – 3. Presedintele Ioan Gurzau, infirma insa aceste zvonuri. Nu s-a pus problema de asa ceva. Iuhas este accidentat, dar ar putea reveni chiar de maine la antrenamente, iar Gavrilescu a fost imprumutat pana in vara la Luceafarul Oradea.

Si antrenorul Dacian Nastai a negat zvonurile aparute. Simleul este un oras mic si este normal sa apara tot felul de zvonuri. Insa, tin sa va spun ca nu acesta a fost motivul pentru care Gavrilescu a fost imprumutat la Luceafarul Oradea. Eu nu cred ca Dan ar fi putut face asa ceva. Problema transferurilor nu tine insa de mine. Eu lucrez cu ce am la dispozitie. Totusi, pare greu de crezut ca simleuanii au renuntat, chiar fara niciun motiv, tocmai la capitanul de echipa, chiar daca este vorba doar de un imprumut pana in vara si nu de o reziliere de contract.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »