Liviu Unguruşan, locul doi la Cupa Libertăţii

Cea de-a 25-a ediţie a concursului internaţional de culturism, fitness şi bikini-fitness, Cupa Libertăţii, a avut loc duminică, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara, la competiţie fiind prezenţi şi doi sportivi zălăuani.

Liviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău, a concurat la categoria masters (+50 de ani), având o reprezentaţie bună. Culturistul zălăuan s-a clasat la final pe poziţia a doua, fiind răsplătit cu un trofeu, o medalie şi o diplomă. „A fost un concurs reuşit, cu o participare numeroasă şi cu sportivi bine pregătiţi. Sunt mulţumit de rezultatul obţinut şi sper că mă aflu într-o formă la fel de bună şi în sezonul competiţional viitor, având în vedere că, pentru mine, acesta a fost ultima competiţie din acest an”, ne-a precizat Liviu Unguruşan.
La feminin, Zalăul a fost reprezentat de Raluca Adelina Vlaicu. Aflată la al doilea său concurs, sportiva zălăuană a avut o comportare bună în proba de bikini-fitness, clasându-se la final pe locul trei.
La ediţia din acest an a Cupei Libertăţii au participat aproximativ 70 de sportivi din Italia, Ungaria, Serbia şi România.

Leave a Comment