Liviu Unguruşan şi Ioan Laslo, medaliaţi la Naţionalele de la Slobozia

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Liviu Unguruşan şi Ioan Laslo, medaliaţi la Naţionalele de la Slobozia

Finala Campionatului Naţional de Culturism, Fitness, Bodyfitness şi Bikini a avut loc la finele săptămânii trecute, la Slobozia. Printre cei 200 de particinaţi s-au aflat şi sălăjenii Liviu Unguruşan (CS Alfa Zalău) şi Ioan Laslo (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei). Ambii au avut o comportare bună, fiind medaliaţi la finalul concursului.

Liviu Unguruşan a concurat la culturism masters, câştigând la final medalia de bronz, după ce în urmă cu un an, la Naţionalele de la Zalău, a intrat în posesia medaliei de argint.

Şimleuanul Ioan Laslo a repetat evoluţia pe care a avut-o în urmă cu un an la Zalău, fiind medaliat tot cu argint, de această dată la proba de body building clasic. Laslo a fost devansat de un sportiv de la Fortus Călăraşi, cu zece ani mai în vârstă.

De la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei mai trebuia să participe Bereş Robert, însă acesta nu a putut face pregătirea pentru Naţionale, susţinând în această perioadă examenul de bacalaureat.

Atât Unguruşan, cât şi Laslo au ţinut să-i mulţumească pentru machiaj campionului absolut al României în 2010 la culturism, Ovidiu Cozma, originar din Cehu Silvaniei. În prezent, acesta locuieşte la Baia Mare, având propriul său club, OviGym.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »