Liviu Ciupe, spectator de lux la derby-ul României

Fost preşedinte al clubului de volei şi acţionar timp de aproape 13 ani, Liviu Ciupe, directorul general al grupului de firme Rematinvest, a ţinut să fie prezent duminică seara, în Sala Sporturilor din Zalău, pentru a vedea „pe viu” derby-ul României. „Au trecut aproape doi ani de când nu m-am implicat la această echipă, însă voleiul a fost şi rămâne una dintre pasiunile vieţii mele. Era un meci important şi mi-am dorit să-l văd < pe viu >, mai ales că am urmărit echipa Zalăului şi în meciul de la Cluj, cu Universitatea. Loturile celor două echipe sunt foarte apropiate valoric, dar cred că cei de la Constanţa sunt mult mai bine organizaţi. Jucătorii Tomisului au jucat aproape fără greşeală şi au reuşit să-i blocheze pe cei mai importanţi voleibalişti ai Zalăului. Sincer, Constanţa cred că are prima şansă la titlu, chiar dacă mi-aş dori foarte mult ca Zalăul să câştige campionatul”, ne-a declarat Liviu Ciupe.

Omul de afaceri a fost însoţit de fostul team-manager al echipei Remat Zalău, Cristian Ciobănescu, cei doi făcându-şi apariţia în sală la scurt timp după începerea partidei. Ambii au urcat în tribuna oficială, însă, în setul doi, Liviu Ciupe s-a mutat în loja oficială, aşezându-se lângă primarul Radu Căpîlnaşiu. „L-am văzut în tribuna oficială şi l-am sunat să-l chem alături de noi”, ne-a dezvăluit edilul Zalăului care a mai spus că nu discutat nimic cu acesta despre o eventuală revenire la formaţia de la poalele Meseşului.
Chiar dacă a trecut mult timp de când Liviu Ciupe nu a mai fost văzut la un meci de volei în Sala Sporturilor din Zalău, suporterii nu au uitat aportul pe care l-a avut acesta la câştigarea celor trei titluri de campioană şi a Cupei României, scandându-i numele la finalul meciului.

2 Thoughts to “Liviu Ciupe, spectator de lux la derby-ul României”

  1. Bretan

    Daca era Ciupe la echipa si in prezent, Vlaicu pleca imediat, era dat afara. Nu are valoare sa antreneze niste jucatori ca Nagy, Lamb, Feher, Birau, Mihalcea sau Leo. Sta numai pentru bani la club desi vede ca e depasit de situatie.

  2. coco

    cam asa e, cum zice Bretan !

Leave a Comment