Liviu Ciupe renunta la functia de presedinte al campioanei

Magazin Salajean 19 decembrie 2011 0

Liviu Ciupe renunta la functia de presedinte al campioanei

Sper ca noul presedinte sa continue proiectul pe care l-am inceput in urma cu trei ani

La finalul meciului dintre Remat Zalau si VCM LPS Piatra Neamt, ultimul din turul Diviziei A1 la volei masculin, incheiat cu scorul de 3 – 0 pentru zalauani, presedintele campioanei Romaniei, Liviu Ciupe, a precizat ca va renunta in aceasta iarna la functia de presedinte, insa va sustine la fel de mult echipa zalauana si pe viitor. Eu sunt foarte ocupat si nu mai am timp de echipa si de aceea voi lasa pe altcineva in aceasta functie. Voi ramane in continuare langa echipa si ma voi implica la fel de mult, insa afacerile pe care le am imi ocupa prea mult timp pentru a mai putea fi in continuare si presedintele acestei echipe. Mi-am dorit sa nu am nicio infrangere in acest tur de campionat si mi-a reusit acest lucru.

Omul de afaceri a mai precizat ca spera ca noul presedinte sa continue proiectul pe care l-a inceput in urma cu trei ani. Sper ca noul presedinte si ceilalti oameni care sunt langa echipa vor sti ce sa faca. Noul presedinte va fi ales de catre astionari si nu cred ca trebuie sa fie ales, cel putin in acest moment, unul dintre actionari. Trebuie sa fie o persoana cu relatii, care sa creeze strategia clubului. Sper ca cel care va prelua aceasta functie sa ma asculte si sa continue proiectul pe care l-am inceput in urma cu trei ani.

Rematul a zdrobit Piatra in trei seturi

Desi toata lumea se astepta sa vada sambata seara un meci disputat in Sala Avram Iancu din Zalau, campioana Remat Zalau a dispus cu scorul de 3 – 0 de formatia de pe locul trei, VCM LPS Piatra Neamt.

Chiar daca oaspetii au castigat primul punct al meciului, Rematul a avut o evolutie buna in inceputul de set, conducand cu 4 – 1 si cu 8 – 5 la primul timp tehnic de odihna. Oaspetii au restabilit egalitatea la noua, dar campioana a trecut din nou in avantaj si a avut 16 – 13 la al doilea time-out tehnic. Pe final insa, dupa 22 – 18 pentru Remat, Piatra s-a apropiat la un punct, 23 – 22, insa dupa doua time-out-uri cerute de Mariusz Sordyl, zalauanii s-au impus cu 25 – 23.

Setul doi a fost dominat mai categoric de echipa zalauana, care s-a impus pe final cu 25 – 19, dupa ce a condus cu 8 – 7 si 16 – 13 la cele doua timpuri tehnice de odihna.

Cel mai disputat a fost setul trei, cu multe rasturnari de scor. Nemtenii au inceput mai bine, avand 8 – 7 la primul time-out tehnic si 16 – 14 la cel de-al doilea. Zalaul a avut insa puterea sa intoarca rezultatul pe finalul setului, conducand cu 24 – 22, dupa ce Piatra a avut 20 – 18. Oaspetii s-au apropiat la un punct, 24 – 23, dar Joao Dias a inchis meciul la mingea urmatoare cu un atac pe centru, 25 – 23.

La finalul meciului, jucatorul nemtenilor, Ionut Harbuz, a recunoscut ca echipa sa a venit cu ganduri mari la Zalau, dar jocul prestat a fost sub asteptari. Am venit la Zalau cu gandul sa facem un joc bun si sa obtinem cel putin un punct. Din pacate am facut unele greseli nepermise, care au contat mult in economia jocului. Am condus in setul trei, insa am facut din nou cateva greseli simple, care ne-au costat infrangerea in trei seturi. Ne asteptam sa avem un meci greu aici, pentru ca Rematul este campioana Romaniei, dar sunt dezamagit de cum am evoluat azi, la Zalau. Obiectivul echipei este clasarea pe unul din locurile 1 – 5. Nu va fi usor, dar eu zic ca este un obiectiv realizabil.

Antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie, a precizat ca este o victorie importanta, in special pentru moralul echipei, inaintea meciului de miercuri, cu VfB Friedrichshafen, de la Baia Mare. Este o victorie categorica, cu 3 – 0. Este importanta si pentru clasament, dar mai ales pentru moralul echipei, in vederea meciului de la Baia Mare. Am dorit sa ne si revansam putin dupa partida mai slaba pe care am facut-o in Germania. Leonardo Dos Dantos a lipsit azi din lotul echipei pentru ca are ceva probleme cu spatele, dar speram sa-si revina pana la meciul de miercuri, de la Baia Mare.

Azi am facut un meci bun, in fata unei echipei valoroase din campionatul nostru. S-au facut cateva modificari in echipa de baza, dar cei care au intrat au avut o evolutie buna si vreau sa-l felicit pe aceasta cale pe Mihai Maries. Terminam turul doar cu victorii si ne dorim ca prima infrangere sa vina cat mai tarziu. Obiectivul nostru este ca ultimul meci disputat in aceasta editie de campionat sa fie pentru noi o victorie. Adica sa castigam finala play-off-ului, a declarat si libero-ul campioanei, Adrian Feher.

Remat Zalau: Stoian, Nagy, Joao Dias, Mozer, Maries, Mihalcea si Feher – libero. au mai evoluat: Josifov si Laza. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

VCM LPS Piatra Neamt: Afloarei, Harbuz, Moisa, Iosif, Matei, Mocanu, Gavril – libero. Au mai evoluat: Vitelaru, Bocancea si Cazacu. Antrenori: Dan Gavril (principal), Nicolae Burus (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »