Liviu Ciupe, presedinte Remat Zalau: “Vrem sa jucam din nou in Champions League”

Magazin Salajean 28 ianuarie 2011 0

Liviu Ciupe, presedinte Remat Zalau: “Vrem sa jucam din nou in Champions League”

La finalul meciului pe care CS Remat Zalau l-a castigat miercuri seara pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0 in fata celor de la Unirea Dej, presedintele Liviu Ciupe a precizat ca spera ca echipa pe care o conduce sa castige campionatul si in acest an si sa evolueze din nou in Liga Campionilor. Speram sa castigam din nou campionatul si sa jucam in Champions League. Anul acesta am avut cea mai puternica grupa, insa, eu spun ca daca aveam alti adversari puteam face si noi rezultate bune. Au fost insa meciuri frumoase si s-a creat un spectacol sportiv pentru publicul zalauan si nu numai.

Referitor la partida de miercuri seara, Liviu Ciupe a spus ca nu s-a pus niciun moment problema castigatoarei, chiar daca meciul nu a fost foarte usor. A fost un meci destul de greu. Dejul a avut un parcurs bun si in cupele europene si a incercat sa faca si azi (n.r. miercuri) un joc bun. Suntem insa o echipa mai valoroasa si nu cred ca se punea problema sa ne impiedicam de Unirea Dej. S-a si vazut diferenta dintre noi si ei prin modul in care a evoluat scorul pe seturi

Au fost cateva plecari in iarna, dar echipa incepe sa se omogenizeze si este un lucru foarte bun, fiindca va ajunge la maturitate exact in momentul in care vom avea nevoie. Acest lucru il spune si antrenorul Mircea Dudas, pe care il ascult foarte mult. Oficialul clubului zalauan a discutat si despre modificarile facute la nivelul conducerii. Aceste modificari erau de mult timp in programul meu de reorganizare al clubului. Am vrut sa fac aceste schimbari din vara anului trecut, dar am lasat sa treaca meciurile din Champions League.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »