Liviu Ciupe, noul vicepresedinte al Federatiei Romane de Volei

Magazin Salajean 10 aprilie 2012 0

Liviu Ciupe, noul vicepresedinte al Federatiei Romane de VoleiUnul dintre cei mai importanti actionari ai campioanei Romaniei Remat Zalau, Liviu Ciupe, care a fost si presedintele clubului zalauan pana in urma cu cateva luni, a fost ales vineri vicepresedintele Federatiei Romane de Volei, in cadrul Adunarii Generale de alegeri. Am fost propus de mai multe echipe, chiar si de catre unele la care nu ma asteptam, iar vineri, in cadrul Adunarii Generale am fost votat in functia de vicepresedinte. Mai mult de jumatate din voturi mi-au apartinut mie, celalalte fiind impartite la ceilalti zece candidati, ceea ce inseamna ca lumea ma apreciaza pentru ceea ce am facut la clubul din Zalau. Am spus inca de la inceput ca voi candida doar pentru functia de vicepresedinte, fiindca nu am suficient timp la dispozitie sa ma ocup de toate problemele din federatie. Am obtinut rezultate deosebite cu Remat Zalau in ultimii doi ani, iar acest lucru cred ca a contat la alegerea mea ca vicepresedinte, considera Liviu Ciupe.

Directorul grupului de firme Remat Invest a fost ales pentru urmatorii patru ani in functia de vicepresedinte alaturi de Alexandru Grigoriu, finantatorul echipei feminine CSM Bucuresti.

Daca cei doi sunt noii vicepresedinti pentru urmatorii patru ani, in functia de presedinte a ramas Gheorghe Visan, acesta fiind la al treilea mandat.

Tot in cadrul Adunarii Generale de vineri s-a stabilit ca numarul jucatorilor straini care pot evolua in acelasi timp, pe teren sa se reduca de la 6 la 4, libero-ul nefiind inclus in cei patru, astfel ca poate fi atat roman, cat si strain.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »