Liviu Ciupe: Ne-am intors in timp cu cinci ani

Magazin Salajean 13 decembrie 2010 0

Liviu Ciupe: Ne-am intors in timp cu cinci ani

Chiar daca si-a depus deja actele pentru a renunta atat la functia de presedinte, cat si la cea de actionar al Clubului Sportiv Remat Zalau, omul de afaceri Liviu Ciupe nu a putut trece cu vederea primul esec al campioanei in actualul sezon al Diviziei A1 la volei masculin. Chiar daca nu mai sunt presedinte si actionar la aceasta echipa, ma doare sufletul cand vad in ce situatie a ajuns echipa. Nu am mai pierdut de patru ani la Zalau impotriva Constantei, iar acum, in loc sa castigam fara probleme la ce lot avem, noi pierdem dupa ce conducem cu 2 – 0. Ne-am intors in timpi cu cinci ani. Managementul aplicat de actuala conducere a adus echipa aici. Eram convins ca se va ajunge aici. Daca se continua in felul acesta, acum e doar inceputul sfarsitului. La echipa nu mai exista un conducator. Clubul este condus acum de care cum apuca, a explicat patronului grupului de firme Rematinvest.

Acesta a continuat pe un ton ironic la adresa celor care se ocupa acum de destinele echipei. Nu stiu ce sa spun, intrebati-i pe cei care se ocupa acum de destinele echipei care este cauza acestui esec. Poate nu au avut jucatorii suficienta gheata si leucoplast.

Desi a fost vorba de derby-ul Romaniei, suporterii nu s-au mai inghesuit de aceasta data la meci, la fel ca in celelalte partide importante ale Rematului, Sala Sporturilor fiind ocupata doar pe jumatate. Fostul presedinte spune ca este normal sa se intample acest lucru, din moment ce nu mai exista in teren spectacolul de altadata. Publicul vine la spectacol. Daca piesa este regizata prost, publicul nu mai vine.

Ciupe a comentat si gestul facut de Marius Ciortea in meciul din Champions League, cand a refuzat sa intre in teren in setul doi, desi a fost chemat la schimbare de antrenorul Ovidiu Macarie. La mine nu facea asa ceva. Sau daca se intampla, dupa meci isi facea bagajele si pleca. Jucatorii sunt platiti ca sa joace, nu sa faca mofturi. Am ramas uimit cand am vazut gestul lui. Nu e posibil sa faci asa ceva in Liga Campionilor, fiindca risti sa fii amendat de forul european. Sau joaca cumva Giba la Zalau si nu stiu eu?, s-a intrebat fostul presedinte al campioanei, facand referire la valorosul voleibalist brazilian, Gilberto Godoy Filho.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »