Liviu Ciupe ia mana de pe campioana Remat!

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

Liviu Ciupe ia mana de pe campioana Remat!Omul de afaceri va avea pe viitor doar 4 la suta din actiunile clubului Remat Zalau, surse din anturajul acestuia dezvaluind faptul ca Liviu Ciupe ar putea ajunge la o intelegere cu managerul Daniel Sabou, pentru a deveni actionar la CS Viitorul Zalau

Dupa ce ani la rand a investit sume impresionante in clubul de volei Remat Zalau, echipa devenind tripla campioana nationala, iar in acest an castigand eventul, omul de afaceri Liviu Ciupe nu mai este la fel de dispus sa investeasca pe viitor in echipa de volei.

Decizia fostului presedinte al campioanei Remat a fost anuntata vineri, in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie, acesta luand hotararea de a-si reduce numarul actiunilor de la 28 de procente, la 4 procente. Am avut o colaborare buna cu domnul primar Radu Capilnasiu si nu se pune problema sa fi avut ceva discutii contradictorii. Pur si simplu a fost o decizie a mea, la care m-am gandit cu mai mult timp in urma, a declarat Liviu Ciupe. In aceste conditii, Primaria si Consiliul Local va detine 92 la suta din actiuni, restul de 4 la suta apartinand Consiliului Judetean.

Omul de afaceri ne-a informat insa ca pana la finele acestui an, sustinerea financiara fata de club ramane aceeasi. Sustinerea mea fata de club va fi aceeasi pana la finalul anului, lucru confirmat si de primarul Radu Capilnasiu. Liviu Ciupe va completa sumele la care s-a angajat la intocmirea bugetului initial al echipei. Oricum, acestea sunt insuficiente, asa ca incercam sa cautam alte surse de finantare. Suntem in cautare de alti sponsori, a precizat Capilnasiu.

Doru Tarle va ramane in functia de director executiv al clubului, insa in zilele urmatoare va fi anuntat numele noului presedinte, functie pe care a ocupat-o in ultima perioada Cornel Turcas.

Avand in vedere ca a fost achitata deja taxa de participare in Champions League, Remat Zalau va evolua in acest an pentru a treia oara consecutiv in cea mai importanta competitie intercluburi.

Chiar daca, odata cu pasul inapoi facut de Liviu Ciupe, multi s-au grabit sa spuna ca si echipa va face un pas inapoi in editia viitoare de campionat, omul de afaceri ne-a dat asigurari ca Rematul se va lupta pentru titlu si in sezonul urmator. Am efectut deja unele transferuri, iar in zilele urmatoare vor urma altele. Nu ne grabim, pentru ca avem suficient timp pana la inceperea pregatirilor. Vom face tot posibilul pentru a ne lupta pentru titlu si in sezonul viitor, a mai declarat Ciupe.

Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, Liviu Ciupe ar fi renuntat la o parte din actiunile de la Remat Zalau, pentru ca ar fi dispus sa investeasca in fotbal, purtand deja o discutie cu managerul de la Viitorul Zalau, Daniel Sabou. Nu se pune problema de asa ceva. Intr-adevar, am o relatie foarte buna cu Sabou, dar de aici si pana la a investi eu intr-un club de fotbal e o cale lunga, a conchis Liviu Ciupe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »