Liviu Ciupe: Cu o floare nu se face primavara

Magazin Salajean 8 februarie 2008 0

Liviu Ciupe: Cu o floare nu se face primavara   Dupa doua esecuri inregistrate in ultimele doua etape, voleibalistii de la Remat Zalau au obtinut miercuri o victorie extrem de importanta pe teren propriu, scor 3 – 1, in fata echipei VCM LPS Piatra Neamt. Gontariu si compania au avut o evolutie foarte buna, in comparatie cu cea din ultimele doua meciuri (pe teren propriu cu Steaua si in deplasare la Dej). Se pare insa, ca echipa joaca mult mai bine sub presiune, dat fiind faptul ca patronul Liviu Ciupe anuntase inaintea partidei ca, in cazul unui nou esec, jucatorii nu vor primi nici un leu in aceasta luna. Totusi, dupa meciul de miercuri, Ciupe a declarat ca victoria in fata nemtenilor nu are nici o valoare daca echipa nu va invinge si maine la Cluj, in fata echipei Universitatea. Au demonstrat ca daca vor intr-adevar sa castige, o pot face. Eu cred ca nu sunt constienti toti ca fac performanta si ca trebuie sa joace volei cu adevarat. Eu spun ca toti jucatorii au valoare, insa fiecare meci trebuie abordat cu seriozitate. Daca nu vom castiga si sambata (n.r. maine) la Cluj, victoria de ieri (n.r. miercuri) nu ar avea nici o valoare. Cu o floare nu se face primavara, a precizat patronul gruparii zalaune, care a mai spus ca jucatorii vor fi platiti pe viitor in functie de modul in care vor evolua si de victoriile obtinute. Zalauanii au avut 2 – 0 la seturi (28 – 26, 25 – 18), insa setul trei a fost castigat de oaspeti cu scorul de 25 – 23. Setul patru a fost cel mai disputat. dupa un inceput mai ezitant, echipa zalauana a restabilit egalitatea la 17, iar pe final au reusit sa intoarca rezultatul in favoarea lor si sa castige cu scorul de 25 – 21. Tot in etapa de miercuri, a avut loc la Simleu Silvaniei meciul dintre echipa locala Phoenix si U Cluj, partida in care simleuanii au fost invinsi cu scorul de 3 – 2 (23, -14, 23, -28, -11).

Rezultatele complete: Unirea Dej – Steaua Bucuresti 3 – 0, VCM Remat Zalau – VCM LPS Piatra Neamt 3 – 1, Phoenix Simleu Silvaniei – U Cluj 2 – 3, Explorari Baia Mare – CSS LAPI Dej 3 – 0, VCM Ramnicu Sarat – VCM Tomis Constanta 0 – 3, Dinamo Bucuresti – CSS Constam Buzau 3 – 2.

Programul etapei viitoare: Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti, CSS Constam Buzau – VCM Ramnicu Sarat, VCM Tomis Constanta – Explorari Baia Mare, CSS LAPI Dej Centru National – Phoenix Simleu Silvaniei, U Cluj – VM Remat Zalau, VCM LPS Piatra Neamt – Unirea Dej.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »