Liviu Ciupe, acţionar Remat Zalău:”Nu există niciun conflict între mine şi autorităţile locale”

Marius Morar 11 octombrie 2012 1
Liviu Ciupe, acţionar Remat Zalău:”Nu există niciun conflict între mine şi autorităţile locale”

Cu toate că au apărut în ultima perioadă anumite zvonuri, potrivit cărora între fostul preşedinte al campioanei Remat Zalău, Liviu Ciupe, actualmente acţionar, deţinând patru la sută din acţiunile clubului, şi autorităţile locale s-a iscat un adevărat conflict. Potrivit unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, jucătorilor echipei Remat Zalău li s-ar fi interzis să mai dialogheze cu Liviu Ciupe, iar omul de afaceri ar fi afirmat la rândul său că intenţionează să ia o parte din jucători şi să-şi înfiinţeze o nouă echipă de volei, la Cluj.
Omul de afaceri infirmă însă toate zvonurile apărute în ultimele zile. “Nici vorbă de vreun conflict între mine şi autorităţi. Eu am explicat clar că nu mai am timp şi am cedat cea mai mare parte a acţiunilor. În prezent, deţin cam 4 la sută. Nu ştiu ce zvonuri circulă, dar eu vă spun că nu a existat niciun scandal. În ceea ce îi priveşte pe jucători, ei sunt ai clubului, nu ai mei. Prin urmare, nu se pune problema ca eu să îi i-au şi să îi duc altundeva. Decizia de a renunţa, repet, am luat-o în urmă cu câteva luni, din cauza faptului că timpul nu îmi mai permite să mă ocup de club”, a explicat Liviu Ciupe pentru blocaut.ro.
Şi primarul municiupiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a declarat că nu se pune problema de vreun conflict între reprezentanţii Primăriei şi omul de afaceri, atât doar că acesta din urmă şi-a exprimat dorinţa de a-şi retrage o mare parte din acţiuni.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. jugadores 11 octombrie 2012 at 14:02 - Reply

    Saracul , iar simte nevoia de a se baga in seama … Dar cine il mai ia in serios? NIMENI! Dar nimeni !

Lasa un Raspuns »