Liviu Antal, omul meciului în partida cu Dinamo

Magazin Salajean 20 aprilie 2011 0

Liviu Antal, omul meciului în partida cu DinamoReprimit în lotul liderului Oţelul Galaţi la finalul lunii martie, după ce a fost exclus din lot pe motiv că ar fi petrecut noaptea în cluburi, şimleuanul Liviu Antal a demonstrat încă o dată sâmbătă, în partida cu Dinamo Bucureşti, că este unul dintre cei mai valoroşi jucători pe care-i are la dispoziţie antrenorul Dorinel Munteanu. Antal a fost introdus de Munti încă din primul minut, având o evoluţie foarte bună până în minutul 70, când a fost înlocuit cu Iorga. Fotbalistul sălăjean a marcat primul gol al meciului, în minutul 30, când a preluat perfect în careu centrarea lui Viglianti şi l-a învins cu un şut la colţul lung pe portarul Bălgrădean.

Antal a avut o contribuţie majoră şi la golul al treilea al Oţelului. Acesta l-a deposedat pe Moţi şi a pasat decisiv pentru noul intrat Pena, care l-a învins fără nicio emoţie pe goalkeeper-ul dinamovist.

Scorul final al meciului dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti a fost 3 – 3, câinii roşii marcând golurile doi şi trei în ultimele patru minute ale partidei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »