Liliana Mureşan, noul administrator al Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”

Liliana Mureşan este noul administrator al Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Trei persoane au fost înscrise la concursul pentru acest post, celelalte două fiind Diana Lucia Drule şi Octavian Hosu. Proba scrisă a avut loc luni, 10 iulie, fiind admisă doar Liliana Mureşan, care a acumulat 61,5 puncte. Drule şi Hosu, care au fost respinşi, au acumulat 26, respectiv 48 de puncte.
Interviul a avut loc în cursul zilei de ieri, la finalul căruia, Liliana Mureşan a obţinut 90 de puncte, devenind astfel noul administrator al Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
Ultima dată, Liliana Mureşan a lucrat în cadrul biroului economic al unui supermarket din municipiu.
Reamintim că Elena Negrean, cea care a ocupat postul de administrator la Sala Sporturilor timp de 40 de ani, s-a pensionat la finalul lunii aprilie, iar interimatul a fost asigurat de Ovidiu Mureşan, şef serviciu administrare baze sportive în cadrul Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Zalău.

2 Thoughts to “Liliana Mureşan, noul administrator al Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici””

  1. GICU

    Oameni nepotriviti, la locul unde habar nu au …. Ceva asemanator cu situatia regretatului Guset , de dupa .. Un fost sportiv de mare valoare nu avea loc ? Tot pilele sunt la putere . Vai mama ei , aceasta doamna paralela cu sportul .. Se ocupa voleibalisti de nurii ei , daca arata cat de cat , ca e multi straini la volei statuti ..

  2. Flore

    Mare realizare , trebuia si o caricatura de concurs….asa zis . Ce mai e de zis ..?Acum sportul se va dezvolta spectaculos , datorita managementului implementat de Liliana, iar voleibalisti vor castiga in detenta ….

Leave a Comment