Liga a II-a, cu doar 32 de echipe

Magazin Salajean 1 iulie 2010 0

Liga a II-a, cu doar 32 de echipeDaca in sezonul trecut cele doua serii din esalonul secund aveau in componenta cate 18 echipe, in sezonul viitor, in cele doua serii vor evolua doar 32 de echipe

Noul sezon din Liga a II-a va debuta in data de 21 august, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal urmand sa stabileasca in cadrul sedintei din 2 august programul sezonului 2010 – 2011 din Liga a II-a si a III-a. Ultima etapa a turului este programata in data 27 noiembrie, iar returul Ligii a II-a va incepe in 5 martie 2011, ultima etapa a sezonului fiind programata in 4 iunie 2011. La fel ca in editia precedenta, primele doua echipe din fiecare serie vor promova la finalul sezonului in Liga I, in timp ce echipele clasate pe ultimele trei locuri vor retrograda in Liga a III-a.

Reprezentanta Salajului in Liga a II-a, FC Silvania Simleu Silvaniei, le-ar putea avea ca adversare in sezonul viitor pe Pandurii Targu Jiu si Unirea Alba-Iulia, echipe care au retrogradat din Liga I la finalul sezonului 2009 – 2010.

Liga a III-a va debuta cu o zi mai devreme, in 20 august, finalul primei parti urmand sa aiba loc in 26 noiembrie, odata cu etapa a 15-a. Partea a doua a campionatului in Liga a III-a va debuta in 4 martie 2011, ultima etapa fiind prevazuta pentru 3 iunie. Programul ar putea sa suporte modificari, mai ales in pauza de iarna, in functie de starea vremii si a suprafetelor de joc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »