Lider incontestabil

Magazin Salajean 23 octombrie 2008 0

Lider incontestabil

Phoenix Simleu Silvaniei a obtinut in actualul sezon patru victorii din tot atatea partide disputate, situandu-se pe prima pozitie, fara nici un set pierdut

Phoenix Simleu Silvaniei – U Timisoara 3 – 0 (21, 18, 26)

Gruparea de la poalele Magurii si-a trecut in cont la finalul saptamanii trecute cea de-a patra victorie consecutiva din actualul sezon. Simleuanii au inceput bine meciul, avand un avans de trei puncte la inceputul primului set. Oaspetii au revenit insa in joc si au reusit sa restabileasca egalitatea si chiar sa treaca in avantaj (13 – 11). Pe final, voleibalistii de la Phoenix au revenit si s-au impus la o diferenta de patru puncte.

A urmat setul al doilea, pe care Stoica si compania l-au castigat fara probleme, cu scorul de 25 – 18. Setul trei insa a fost unul mult mai disputat si aceasta numai din cauza relaxarii jucatorilor simleuani. Phoenix a condus la un moment dat cu scorul de 24 – 19 si mai avea nevoie de un singur punct pentru a castiga meciul.

Au urmat unele greseli in jocul gazdelor, care le-a dat posibilitatea timisorenilor sa restabileasca egalitatea si sa trimita setul in prelungiri. Spre bucuria suporterilor simleuani prezenti la meci, echipa condusa de Teofil Chis s-a impus la final cu scorul de 28 – 26. Desi Phoenix a castigat meciul, directorul tehnic, Teofil Chis, a precizat ca nu l-a multumit jocul echipei sale. Am fost nemultumit de evolutia jucatorilor dar, pana la urma, importanta este victoria. Jucatorii au intrat relaxati dupa victoria de la Brasov, desi le-am spus inainte de meci ca jucam acasa si impresia de pe teren propriu conteaza. In etapa de la finalul acestei saptamani, simleuanii vor evolua in deplasare, in fata echipei CSS Bega Timisoara.

Phoenix Simleu Silvaniei: Ionut Silaghi, Andrei Harlisca, Silviu Suson, Radu Stoica, Vlad Negrean, Emanuel Lung si Adrian Holhos. Au mai evoluat: Marius Mascovits, Cristian Boroeanu, Dejan Bocereg. Director tehnic: Teofil Chis. Antrenor: Mircea Abraham.

Rezultatele complete:

CNE LAPI Dej – Torpi Rm. Sarat 3 – 0

Phoenix Simleu Silv. – U Timisoara 3 – 0

UMF Cluj – CSV Brasov 0 – 3

*CSS Bega Timisoara a stat

Clasament:

1. Phoenix Simleu Silv. 4 4 0 12 – 0 8p

2. CNE LAPI Dej 4 2 2 8 – 6 6p

3. CSV Brasov 3 2 1 6 – 3 5p

4. U Timisoara 3 2 1 6 – 3 5p

5. CSS Bega Timisoara 3 1 2 3 – 6 4p

6. UMF Cluj 3 1 2 3 – 8 4p

7. CS Torpi Rm. Sarat 4 0 4 0 – 12 4p

Etapa viitoare, sambata 25.10.2008:

CSV Brasov – CNE LAPI Dej

U Timisoara – UMF Cluj

Bega Timisoara – Phoenix Simleu Silvaniei

*CS Torpi Rm. Sarat sta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »