Libero-ul campioanei Remat a devenit tatic

Magazin Salajean 15 iunie 2012 1

Libero-ul campioanei Remat a devenit taticAdrian Feher are o fetita pe nume Natalia, a carei greutate la nastere a fost de 3,080 kilograme, iar lungimea, 52 de centimetri

Libero-ul triplei campioane Remat Zalau si al echipei nationale a Romaniei, Adrian Feher, a devenit tatic miercuri dupa-amiaza, cand sotia sa, Oana, a nascut o fetita pe nume Natalia, a carei greutate cantarea 3,080 kg, iar lungimea a fost de 52 de cm. Chiar daca miercuri a fost data de 13, un numar ghinionist in opinia multora, pentru voleibalistul Rematului a fost o zi speciala, dar si cu noroc, nasterea sotiei sale decurgand in conditii normale, medicii acordandu-i Nataliei nota 10. Este o zi speciala pentru mine. Este una dintre dintre cele mai mari bucurii din viata mea. Ne-am dorit foarte mult sa avem un copil si-i multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa trecem cu bine peste acest eveniment. Nu a fost usor pentru Oana, insa si eu am avut foarte mari emotii. Sunt convins ca responsabilitatile vor creste odata cu venirea pe lume a Nataliei, dar, cred ca asa cum pana acum am fost un sot ideal, de acum inainte voi deveni si un tata ideal, ne-a declarat Feher la scurt timp dupa ce a nascut sotia sa.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 3 iulie 2012 at 14:10 - Reply

    Felicitari!!

Lasa un Raspuns »