Liber la alergare pe Stadionul Municipal

Marius Morar 28 februarie 2013 1
Liber la alergare pe Stadionul Municipal

Doritorii de mişcare, în special cei care preferă alergarea, au posibilitatea, începând din această săptămână să facă mişcare la stadionul Municipal din Zalău pe tot parcursul zilei. Zălăuanii au avut posibilitatea şi până acum să alerge pe pista Stadionului Municipal, însă după ora 18:30.

La începutul acestei săptămâni a fost trasată o linie albă, la o distanţă de şase metri de bordura aflată pe marginea suprafeţei de joc, care delimitează zona în care aleargă sportivii de performanţă şi cea pentru amatori.
“Încurajăm cât mai multă lume să practice sportul, mişcarea în aer liber, atât în cadru Stadionului Municipal, cât şi în celelalte locuri pe care le-am amenajat, cum ar fi Parcul Pădure Brădet, bazele sportive, şi, în curând, Parcul Central” a afrirmat Radu Căpîlnaşiu, primarul Municipiului Zalău.
Accesul doritorilor de mişcare va fi interzis pe suprafaţa de joc.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. asdf 1 martie 2013 at 13:25 - Reply

    despre care baze sportive vorbeste domnu’ primar??? un amator unde are posibilitatea sa faca o alergare, in afara parcului din bradet si a stadionului, care hai sa fim seriosi la ora 6 jumate ii noapte, deci….

Lasa un Raspuns »