Leonard Doroftei şi Titi Tudor, invitaţi speciali la Cupa „Meseşul”

Ajunsă la cea de-a 39 ediţie, gala de box Cupa „Meseşul” se doreşte a fi în acest an un eveniment mai special decât în anii anteriori. Dacă anul trecut, gala a fost organizată în sala de antrenamente de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, ediţia din acest an va avea loc în Sala Sporturilor, renovată în această vară, în perioada 19 – 20 decembrie.
Conducerea CSM Zalău intenţionează să aducă la Zalău nume sonore, care au scris istorie în boxul românesc. Directorul Silviu Mureşan, ne-a dezvăluit că a avut o primă discuţie cu Leonard Doroftei şi cu fostul său antrenor, Titi Tudor. „Ei mi-au confirmat prezenţa şi urmează să port încă o discuţie cu ei vineri, la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box. Doroftei şi Titi Tudor vor fi prezenţi la Zalău într-una din cele două zile în care vom organiza Cupa Meseşul”, a afirmat directorul CSM Zalău.
Leonard Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box, fiind ales în această funcţie la finalul lunii noiembrie.
Alături de fostul campion mondial la categoria semi-uşoară a versiuni WBA şi de fostul său antrenor, la Cupa „Meseşul” ar putea fi prezent şi Francisc Vaştag, triplu campion mondial şi dublu campion european la box amator. „Cu Vaştag am purtat o discuţie încă din vară, când intenţionam să-l aducem la Cupa Municipului Zalău. Având în vedere însă că data organizării Zilelor Zalăului a fost modificată, Vaştag nu a mai putut ajunge la eveniment. Sunt şanse mari să vină însă la Cupa Meseşul”, a mai precizat Silviu Mureşan.
Ultima verificare pentru pugiliştii de la CSM Zalău dinaintea Cupei Meseşul a avut loc chiar la finele săptămânii trecute, Memorialul „Angelco Sârbovan”, organizat la Baia Mare.
Au fost prezenţi 60 de pugilişti de la opt cluburi, şapte din România şi unul din Ucraina, printre aceştia fiind şi şapte sportivi de la CSM Zalău, pregătiţi de Ioan Popa şi Ioan Dragoş.
Cei patru sportivi antrenaţi de Ioan Popa au obţinut următoarele rezultate: Alina Ştirb (cat. 64 kg.) – locul I, Gabriela Pintea (cat. 66 kg.) – locul I, Diana Chiş (cat. 66 kg.) – locul II, Alin Ciupe (cat. 64 kg.) – locul I. Toţi trei sportivii pregătiţi de Ioan Dragoş s-au clasat pe primul loc: Sorin Tout (cat. 44 kg.), Raul Pop (cat. 64 kg.) şi Raluca Bota (cat. 66 kg.).

3 Thoughts to “Leonard Doroftei şi Titi Tudor, invitaţi speciali la Cupa „Meseşul””

  1. Boxing

    Sport pentru handicapati mentali. Fetele sunt si oligofrene netratabile !

  2. Anonim

    acum intelegem de ce sportivilor de la alte sectii li s-au taiat orice ban….ca sa aiba marele director bani sa is organizeze gala de box!!

  3. Anonim

    Nu sant chiar toti care practica acest sport handicapati mintal .Silviu Muresan este mare pdl-ist ,pus in functia respectiva de partidul portocaliu .,

Leave a Comment