Le-au spart Arcada

Volei Municipal Zalău a făcut uitată înfrângerea de pe teren propriu cu formația campioană, Tomis Constanța, impunându-se categoric miercuri, pe terenul nou-promovatei, Arcada Galați.

Scorul final al partidei a fost 3 – 0 în favoarea echipei pregătite de Aurel Vlaicu și Bogdan Nicolae, după 25 – 16, 25 – 18 și 25 – 15.

Prima parte a actului întâi a fost disputată. Zalăul a avut avantaj minim la prima întrerupere tehnică, dar Galațiul a egalat la opt. Gazdele au mai ținut puțin pasul cu formația zălăuană, care s-a desprins tot mai mult în partea a doua și s-a impus la o diferență de nouă puncte.

Debutul celui de-al doilea set nu a mai fost la fel de bun pentru Volei Municipal, care s-a văzut condusă chiar și cu patru puncte. Zălăuanii au egalat la zece, după care au preluat conducerea, iar Arcada nu a mai avut puterea să egaleze până la final.

Ultimul parțial a fost dominat cel mai clar de zălăuani. Aceștia au avut 8 – 4 și 16 – 6 la cele două întreruperi tehnice, iar în final s-au impus la o diferență de zece puncte, 25 – 15.

Următorul meci pentru CS Volei Municipal Zalău este programat sâmbătă, de la ora 18, pe teren propriu, cu Unirea Dej.

3 Thoughts to “Le-au spart Arcada”

  1. Ciupe

    Trebuie schimbat grabnic antrenorul. Infrangerea cu Constanta nu poate fi usor uitata, a urmat celei cu Dinamo, am ajuns ciuca batailor si sansele la titlu sunt tot mai mici. Avem nevoie de schimbare pe banca tehnica: nici Vlaicu, nici celalalt nu sunt comptenti, ii depaseste nivelul.

  2. ZGh

    Calitatea de suporter, vechi sau nou, nu o confera si pe cea de tehnician! Din pacate pentru noi Constanta este o echipa puternica,cu jucatori foarte buni pe posturi, am avut placerea sa vad unul dintre ei care mi-a adus aminte de marii jucatori sovietici din perioada anilor ’70-’80, gen Savin, tragator foarte puternic(cine cunoaste fenomenul „volei” stie la ce ma refer) jucatorii de la TSKA Moscova, oameni pe care daca ii trezeai la ora 3 dimineata jucau la fel de bine si cu ochii intredeschisi, nu antrenorul este vinovat, ci calitatea jucatorilor pe care ii are la dispozitie. Constanta numai accidental poate pierde un meci, asa cum s-a intamplat la Craiova.

  3. Anonim

    Acuma, LOTUL ZALAULUI este peste cel al CONSTANTEI din punct de vedere VALORIC.Anul trecut Constanta a avut un lot mai valoros.

Leave a Comment