Le-a mai ramas doar speranta bronzului

Magazin Salajean 10 aprilie 2009 0

Le-a mai ramas doar speranta bronzului

Voleibalistii de la Remat Zalau au pierdut miercuri dupa-amiaza si cea de-a treia partida in fata echipei Tomis Constanta, urmand sa joace cu invinsa dintre Dinamo si Piatra Neamt pentru stabilirea locurilor 3 – 4

Tomis Constanta – VCM Remat Zalau 3 – 0

Tomis Constanta – VCM Remat Zalau 3 – 1

VCM Remat Zalau – Tomis Constanta 0 – 3

Dupa doua meciuri pierdute in deplasare, in fata campioanei Tomis Constanta, voleibalistii de la Remat Zalau nu au reusit sa castige nici macar un set pe teren propriu, in partida de miercuri, in fata aceleiasi echipe.

Daca la Constanta evolutia echipei zalauane a fost destul de buna, desi a pierdut ambele meciuri, voleibalistii zalauani au jucat miercuri mult mai relaxati. Dupa ce au avut un avans de doua puncte (8 – 6) la primul timp tehnic al setului intai, Gontariu si compania au cedat destul de usor, permitandu-le oaspetilor sa treaca in avantaj. Tomisul a avut un avans minim (15 – 16) la al doilea time-out tehnic, dupa care si-au marit avantajul, iar pe final s-a impus la o diferenta de patru puncte (21 – 25). Setul al doilea le-a apartinut in totalitate oaspetilor, care au condus de la un capat la altul. Dupa 4 – 8 la primul timp tehnic de odihna, Volei Club Municipal Remat Zalau s-a apropiat la o diferenta de trei puncte la cel de-al doilea time-out tehnic (13 – 16), insa diferenta de la final a fost din nou de patru puncte (21 – 25). Setul al treilea a fost mai disputat, mergandu-se cap la pana spre final, cand oaspetii s-au impus la o diferenta de doua puncte (23 – 25).

Diferenta a fost de un singur punct atat la primul timp tehnic, cat si la cel de-al doilea (7 – 8, respectiv 15 – 16). Trebuie insa mentionat ca, la mijlocul setului trei, Adrian Gontariu a suferit o entorsa, nemaiputand continua jocul. Sigur ca exista o diferenta intre noi si Constanta, insa nu este tot una cum pierzi meciul. Ma asteptam la o evolutie mai buna din partea jucatorilor, mai ales ca am evoluat pe teren propriu, a declarat antrenorul secund, Aurel Vlaicu. Urmatoarele meciuri pentru VCM Remat Zalau, care vor conta pentru stabilirea locurilor 3 – 4, vor avea loc in 25, respectiv 26 aprilie. Gruparea zalauana va intalni in deplasare invinsa dintre Dinamo Bucuresti si VCM LPS Piatra Neamt. Dupa primele trei meciuri, Dinamo conducea cu scorul de 2 – 1, iar aseara, dupa inchiderea editiei, a avut loc cel de-al patrulea duel dintre cele doua echipe.

Pentru Remat au evoluat: Gontariu, Sajnberger, Ciortea, Aleksic, Despotovski, Dacovic si Maries-libero. Au mai evoluat: Milkov, Ilies, Ateljevic si Cadar. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »